AIESEC Montenegro otvorio aplikaciju za prijem novih članova

Studentska organizacija AIESEC Montenegro je otpočela kampanju novog kruga regrutacija u okviru koje informiše studente o ličnim iskustvima samih članova kao i o vrijednostima na kojima se ova organizacija zasniva.

AIESEC Montenegro poziva studente svih Univerziteta Crne Gore da se prijave za članstvo i postanu dio najveće studentske organizacije svijeta.

“Kao članovi ove organizacije, studenti imaju priliku da otkriju i razviju nova znanja i vještine kroz dinamičan rad na različitim projektima koji pozitivno utiču na crnogorsku studentsku zajednicu kao i na cjelokupno društvo naše zemlje“, saopšteno je iz te organizacije.

Četvrta regrutacija ima za cilj da ujedini studente različitih interesovanja i profila, kako bi kroz zajednički rad dali doprinos organizaciji i unaprijedili sebe na profesionalnom i ličnom nivou.

“Nakon tri prošle regrutacije, AIESEC Montenegro je u potrazi za mladim i ambicioznim ljudima koji su spremni da produktivno i aktivno provedu vrijeme van fakulteta i steknu relevantno iskustvo koje se cijeni u korporativnom svijetu na globalnom nivou“, navodi se u saopštenju.

Prijem novih članova se vrši u sva četiri tima AIESEC-a Crne Gore – tim za odlazeće razmjene OGX, tim za dolazeće razmjene ICX, PR & Marketing tim, kao i u timu koji se bavi ljudskim resursima Talent Management.

Članovi OGX-a imaju priliku da sarađuju sa crnogorskim studentima koji su u potrazi za praktičnim iskustvom u inostranstvu, i da im nakon odgovarajuće edukacije budu mentori i podrška u procesu pronalaženja prakse.

Najnovije izdanje projekta „Enter Your Future“, koje je u toku, broji preko 100 polaznika koji stiču nova znanja i vještine kroz različite radionice. PR & Marketing tim ja zadužen za promociju svih aktivnosti AIESEC-a kao i predstavljanje organizacije u medijima i širokoj javnosti, dok se tim Talent Management bavi regrutacijom novih ljudi i organizovanjem edukacija i „team building“ aktivnosti za sve članove ove organizacije.

Svi zainteresovani studenti mogu da se prijave za članstvo putem online aplikacione forme https://podio.com/webforms/11056378/782163, a sve detaljnije informacije mogu pronaći na zvaničnoj Facebook stranici organizacije https://www.facebook.com/AIESECMontenegro?fref=ts .

AIESEC je najveća neprofitna organizacija svijeta koja je vođena isključivo od studenata, a osnovana je 1948. godine. Danas, AIESEC broji preko 100.000 članova iz 125 država, baveći se unapređivanjem mogućnosti profesionalnog napretka za sve studente zemalja u kojima AIESEC postoji.

U Crnoj Gori, AIESEC je od svog ponovnog osnivanja u avgustu 2013. godine uz pomoć aktivnih i ambicioznih članova postigao značajne uspjehe pruživši brojne mogućnosti za sve crnogorske studente.

 

Check Also

Dobre navike koje vode do značajnih ušteda

„Ne mogu sada da mijenjam stil života“, „Toliko brige oko sitnica stvara mi pritisak“, „Sve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *