AmCham Montenegro organizuje novu radionicu za unapređenje poslovnih vještina

Dodajte komentar

Američka privredna komora u Crnoj Gori (AmCham Montenegro) i ove godine nastavlja sa organizovanjem radionica usmjerenih ka unapređenju poslovnih vještina. Radionica pod nazivom „Delegiranje posla i izvještavanje o rezultatima – Delegation & Feedback “ biće održana u srijedu, 18. februara, sa početkom u 14h.

Tokom ove dvočasovne radionice, pod vođstvom Sonje Jovanović, eksperta za ljudske resurse kompanije Ernst & Young, članice Amcham Montenegro, učesnici će imati prilike da nauče kako da budu efikasniji i produktivniji u svom poslu, koristeći se znanjima stečenim tokom radionice.

„Ključ produktivnosti, prije svega, leži u efikasnom i racionalnom korišćenju vremena, kao i adekvatnoj raspodjeli odgovornosti među članovima tima. AmCham Montenegro nastoji da kroz ovu i slične radionice dodatno edukuje zaposlene u kompanijama članicama, ali i sve ostale zainteresovane pojedince, o značaju profesionalnog i ličnog usavršavanja, sve u cilju stvaranja konkurentnijeg tržišta rada. U svijetu, pored formalnog obrazovanja, sve više se insistira na razvijanju tzv. „mekih vještina“ kod zaposlenih, koje su u poslovnom svijetu vrlo važne.“, poručuju iz AmCham Montenegro.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti za učešće u radionici najkasnije do ponedeljka, 16. februara do 16:00h. Prijavu je potrebno poslati na email [email protected] uz CV i kratko motivaciono pismo. Broj učesnika u radionici  je ograničen, a prioritet prilkom prijave će imati članovi AmCham Montenegro.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *