Izbor za zvaničnog blogera Spark.me konferencije

Dodajte komentar

Spark.me, jedna od najvećih regionalnih marketing konferencija, održaće se po treći put 31. maja i 01. juna 2015. godine u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o., agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja.

Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da oslobodi kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, kao i da ih podstakne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove biznis ideje.

U periodu uoči konferencije Spark.me, biće realizovan izbor za zvaničnog blogera.

Sve što je potrebno je da bloger napiše blog post na temu „Zašto želim da učestvujem na Spark.me konferenciji“, da ga objavi na društvenim mrežama uz haštag #SparkMe i popuni prijavu na adresi http://spark.me/bloggers/ do 28. februara 2015. godine u ponoć.

Zvanični bloger će dobiti besplatne karte za oba dana konferencije, četri noćenja u hotelu sa četri zvezdice u kojem će se konferencija održati (hotel Mediteran u Bečićima), kao i krstarenje Bokokotorskim zalivom koje se organizuje za govornike i partnere Spark.me konferencije. Obaveza zvaničnog blogera je da napiše dva blog posta na temu Spark.me do 15. maja, jedan blog post u toku Spark.me konferencije, i jedan po završetku konferencije.

Blogeri koji prođu selekciju biće obaviješteni putem mejla do 10. marta 2015. godine, a lista zvaničnih blogera će biti objavljena na sajtu Spark.me konferencije 15. marta 2015. godine. Više o konferenciji Spark.me možete saznati na zvaničnom sajtu, www.spark.me.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *