Crna Gora – nova stanica svjetskih milijardera

Dodajte komentar

Australijsko izdanje Voga, jednog od najpoznatijih modnih časopisa današnjice, uvrstilo je Crnu Goru u top sedam svjetskih destinacija koje morate posjetiti u 2015. godini.

Ako tražite mjesto koje ima sve predispozicije da postane novo igralište evropskih i svjetskih milijardera, ne morate da idete dalje od Crne Gore, piše australijski Vog.

Nakon sticanja nezavisnosti od Srbije 2006. godine, Crna Gora juri ka turističkom vrhu zahvaljujući neodoljivoj, 295 km dugoj jadranskoj obali.

“Probajte super luksuzan hotel Aman Sveti Stefan, koji je dobio ime po ostrvu na kome se nalazi, i koji je doživio luksuzno renoviranje posljednjih godina i ugostio neke od najslavnijih ljudi našeg vremena, uključujući Sofiju Loren i Novaka Đokovića, koji je ovdje oženio svoju vjerenicu Jelenu Ristić”, savjetuje jedna od producentkinja australijskog izdanja Voga.

U srcu grada Tivta, gdje su linijski poredane jahte stvorile jednu od najluksuznijih marina današnjice, arhitektura je venecijanska, a novootvoreni hotel Regent u Porto

Montenegru, posjeduje alfresko trpezariju i holistički spa centar, ističe Džulija Frank u tekstu o crnogorskoj obali i njenim bogatstvima.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *