Završena nagradna igra za korisnike Master kartica Hypo banke

Glavnu nagradu, put u Pariz za dvije osobe,  u nagradnoj igri koju su organizovali Hypo Alpe Adria banka i Master card osvojio  je  Predrag Milošević.

U centrali Hypo Ale Adrie, klijenti  banke ranije su učestvovali u izvlačenju nagrada, i prvoplasirani Predrag Milošević, koji je u periodu nagradne igre, između 1. oktobra do 30. novembra  aplicirao i dobio MasterCard platnu karticu,  bio je najsrećniji.

Drugu nagradu, iPad dobila je Kaća Tomčuk, a treća nagrada, iPhone 5 pripala je Verici Škerović.

Spisak nagrađenih možete poglati OVDJE.

Hypo Alpe Adria  Banka organizovala je od 1. oktobra 2014. nagradnu kampanju namijenjenu postojećim korisnicima MasterCard platnih kartica, koja je završena 30.novembra.

Danas su podijeljene glavne nagrade, a prethodno su podijeljene 84 nedjeljne nagrade. Tokom trajanja nagradne igre, nagrađeni su novi korisnici MasterCard kartica ali i oni koji već posjedjuju Hypo karticu na rate. Hypo banka bi “najbrže” nove klijente svake nedjelje obradovala sa po 9 nedjeljnih poklona. Prva tri klijenta koji su tokom tih sedmica aplicirali i dobili Master karticu bili su nagrađeni  vaučerom Bar kod shopa, vrijednosti  50 eura,  naredna tri klijenta dobijali su po MP4 player,  a  tri klijenta je banka nagrađivala su dobijali su po kožni novčanik za kartice, i tako svake nedjelje, do kraja novembra.

Odziv i interesovanja klijenata bilo je izuzetno veliko za Hypo MasterCard Standard karticu na rate, jer ona  omogućava otplatu duga, ali bez kamate, i do 12 rata za: kupovinu na svim prodajnim mjestima kao i na Internetu, kao i za podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu.

Otplata na rate važi za sve transakcije odrađene u zemlji i inostranstvu, a korisnici Hypo MasterCard Standard kartice na rate imaju mogućnost da, bez obzira da li banka ima sklopljen ugovor sa prodavcem ili ne, ostvare kupovinu ili podizanje gotovine i plaćeni iznos podijele od  dvije do 12 rata, i time na jednostavan način odgode naplatu i rasterete svoj kućni budžet!

Naime, klijent može da izabere da svaku transakciju podijeli na onoliko mjesečnih rata koliko sam odabere, a najviše do 12. Na taj način vrlo jednostavno će sebi obezbijediti lagodnost izmirenja duga u više otplata. Za sve transakcije koje su podijeljene na rate, Banka ne zaračunava kamatu!

Check Also

Flynas od 1. jula počinje sa letovima na relaciji Rijad-Podgorica

Saudijska niskobudžetna aviokompanija Flynas počinje od 1. jula sa letovima na relaciji Rijad-Podgorica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.