Brokerska kuća Admiral Markets od sada u Crnoj Gori posluje pod imenom MTrading

Dodajte komentar

Jedna od važnijih vijesti na crnogorskoj finansijskoj sceni jeste da brokerska kuća Admiral Markets Ltd. odsada posluje pod imenom MTrading.

Promjena imena rezultat je višegodišnjih napora da se klijentima omogući maksimalna fleksibilnost kod investiranja na međunarodnim finansijskim tržištima, a da se pritom u potpunosti udovolji svim pravilima i propisima koji regulišu finansijsko poslovanje u različitim zemljama.

Kao globalna brokerska kuća, koja kroz više operativnih kompanija posluje u gotovo 50 zemalja širom svijeta, Admiral Markets grupacija vodi računa o specifičnim potrebama svakog pojedinog tržišta pa je tako i rebrendiranje u MTrading osmišljeno tako da bi se klijentima  omogućilo maksimalno poboljšanje uslova poslovanja.

MTrading, nazvan prema najpoznatijem softveru za trgovanje na finansijskim tržištima, nasljednik je Admiral Markets Ltd-a, renomirane brokerske kuće specijalizovane za trgovanje valutama, CFD-ovima, plemenitim metalima i energentima koja već niz godina omogućuje mnogim zainteresovanim velikim i malim investitorima u Crnoj Gori i širem regionu da ulažu i zarađuju na najvećim svjetskim finansijskim tržištima. Glavna prednost toga jeste što takvi ulagači nisu limitirani lokalnim ekonomskim okolnostima te stoga mogu dobro zaraditi čak i kad svi drugi oko njih gube.

Stare klijente najviše će zanimati mijenja li što promjena imena? Ne. Za stare klijente sve ostaje isto, a pojedini uslovi za klijente postaju još povoljniji. Nove klijente MTrading poziva da se upoznaju s  uslugama koje nudi MTrading te tako otkriju niz novih način na koji mogu bitno povećati zaradu i pritom ne zavisiti o nezavidnom stanju u kojem se nalaze regionalne ekonomije. MTrading očekuje da će lansiranje novog brenda uveliko pomoći očuvanju vodeće pozicije koju ova grupacija ima u ovom segmentu finansijskog tržišta Crne Gore i šireg regiona.

MTrading LTD.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *