Suareza napuštaju sponzori, Maradona mu stao u odbranu

Dodajte komentar

Poker kompanija “888” raskinula je sponzorstvo s fudbalerom Luisom Suaresom, koji je na utakmici Svetskog prvenstva ugrizao Italijana Đorđa Kjelinija za rame.

“Nažalost, posle Suaresovog postupka na utakmici između Urugvaja i Italije, odlučili smo da raskinemo sponzorstvo sa Suaresom”, navodi se u saopštenju poker sajta “888”.

Suares je na utakmici Urugvaja sa Italijom na Svjetskom prvenstvu ugrizao Kjelinija, ali nije kažnjen na samom susretu jer arbitar Marko Rodriges nije vidio incident. On je juče suspendovan na četiri meseca iz fudbala i neće moći da igra narednih devet utakmica za reprezentaciju Urugvaja.

S druge strane, urugvajski Mekdonalds je iskoristio incident Suaresa na utakmici Grupe D između Urugvaja i Engleske za promociju svojih prozivoda. Oni su na svom zvaničnom Tviter profilu našalili na račun Suaresa.

“Hej, Suares, ako si gladan, dođi kod nas, daćemo ti zalogaj Big Meka”, navodi se u objavi urugvajskog Mekdonaldsa.

Maradona: Zašto ne pošalju Suareza u Gvantanamo?

Dijego Maradona je stao u odbranu Luisa Suareza. Legendarni Argentinac je, gostujući u jednoj TV emisiji, nosio majicu sa natpisom “Luisito, uz tebe smo”. Ali, nije se na tome zaustavio…

Da li je iko očekivao da će biti drugačije? Dijego Armando Maradona se pridružio onima koji su stali u zaštitu Luisa Suareza.

Legendarni Argentinac je, gostujući u emisiji „De Surda”, nosio majicu na kojoj je bila ispisana poruka podrške osramoćenom Urugvajcu.

Na Maradoninoj majici je pisalo “Luisito, uz tebe smo”.

“Ova odluka je sramotna. Zašto? Ko je ubijen? Ovo je fudbal, to su emocije. Zašto mu Fifa ne stavi lisice i pošalje ga u Gvantanamo?”.

Maradona je na kraju iznio zanimljivo poređenje.

“Igrač naporno trenira tokom cijele godine kako bi igrao na Svjetskom prvenstvu. Ovo je nevjerovatno. Sjetite se šta je Zidan uradio u finalu Mundijala 2006. godine. FIFA mu je posle toga dala Zlatnu loptu”.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *