Dimitrov, Hernandez i Benks na Spark.me konferenciji

Dodajte komentar

Među brojnim velikim imenima koja dolaze na Spark.me, najveću regionalnu Internet konferenciju (19-20. juna 2014. godine u hotelu Mediteran u Bečićima) u organizaciji kompanije doMEn d.o.o., agenta registracije nacionalnog .ME domena, izdvajamo Dilijana Dimitrova, Ivana Hernandeza i Drua Benksa.

Dilijan Dimitrov je jedan od osnivača Fonda „Eleven Accelerator Venture“ – investicionog fonda za inovativne startupove iz Bugarske i regiona centralne i istočne Evrope. Sa deset godina iskustva u toj oblasti, Dimitrov je radio na transakcijama u vrijednosti od preko 100 miliona dolara, uključujući investicije u medijima, zdravstvu i finansijskim uslugama.

Ivan Hernandez je strateg za digitalne inovacije i marketing, konsultant za razvoj biznisa i savjetnik za rane faze startupova. Iza njega su godine iskustva u pomenutim oblastima. On je suosnivač „The Digital Loop“, kompanije specijalizovane za digitalne transformacije. Takođe je direktor za digitalnu strategiju i razvoj u „Walk Group“, gdje je razvio Program digitalnog razvoja pomenute kompanije, koji se fokusira na obrazovanje i razvoj digitalnog znanja svih zaposlenih u grupi. Od nedavno je član nadzornog odbora NapoleonCat.com.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Dru Benks je proveo dvije decenije u Silikonskoj dolini, radeći za giganta kompjuterske vizuelizacije „Silicon Graphics“ i kao suosnivač kompanije za domaći netvorking „Pie Digital“. On je izgradio brojne organizacije koje se bave danas marketingom, prodajom i podrškom. Objavio je nekoliko knjiga o komunikacijama i društvenim medijima, kao i nekoliko romana.

Karte za konferenciju možete kupiti preko sajta, po cijeni od 200€, odnosno 50€ za studente. Studentske karte, kao motivacija za mlade željne znanja, namijenjene su studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji su diplomirali (ili će diplomirati) do maja 2014. Broj karata za konferenciju je ograničen i kako saznajemo od organizatora nije ih ostalo još puno. Čim je prvi put najavljena konferencija, svi su htjeli što prije osigurati svoje učešće.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *