Otpušteni svi radnici Solane

Dodajte komentar

Radnici ulcinjske Solane, njih 49, dobilo je prije dva dana rješenje o otkazu. Kako je Dnevnim novinama kazao predsjednik sindikata Solane Marko Miranović, rješenja o prekidu radnog odnosa radnici su našli kasno u ponedjeljak ispred ulazne kapije te kompanije.

“Kad smo vidjeli otkaze, nije nam bilo svejedno. Veoma smo razočarani ovim potezom stečajnog upravnika Ognjena Jovovića, koji je potpisao otkaze”, rekao je Miranović.

Prema njegovim riječima, rješenja o prekidu radnog odnosa radnici su trebali da dobiju tek za mjesec dana, odnosno kad budu osnovali privredno društvo.

“Na prethodnim sastancima sa upravom i menadžmentom postignut je dogovor da se rješenje o radnom odnosu produži za još mjesec dana, dok ne osnujemo privredno društvo. Otkaze smo očekivali, ali ne sada, nego kako smo se dogovorili”, pojašnjava Miranović.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Predsjednik Sindikata je podsjetio da su predstavnici menadžmenta i stečajni upravnik Jovović obećali prethodne sedmice da će isplatiti dug za struju od 20.800 eura, ali da je i to obećanje palo u vodu.

“Na riječima su svi jaki, dok njihova djela govore suprotno”, zaključuje Miranović.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *