Uručene nagrade dobitnicima nagradne igre Societe Generale Montenegro banke

Dodajte komentar

U Societe Generale banci Montenegro uručene su danas nagrade dobitnicima u nagradnoj igri “Plaćajte VISA karticama I osvojite”.

Svi korisnici VISA Electron, VISA Classic POB, VISA Gold i VISA Revolving kartica izdatih od Societe Generale Montenegro koji su u toku perioda trajanja nagradne igre, od 15.decembra 2013. do 15.februara 2014.godine, obavili makar jednu transakciju svojom karticom na prodajnim mjestima ili na internetu imali su pravo učešća u nagradnoj igri.

Ovom akcijom banka je željela da nagradi lojalnost svojih klijenata korisnika kartica, a takođe je pružila mogućnost da i svi novi korisnici koji svoje kartice aktiviraju tokom trajanja nagradne igre mogu biti potencijalni dobitnici neke od vrijednih nagrada.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Dobitnici nagrada: Nada Đurović i Ljiljana Vukmirović iz Podgorice, dobitnice Samsung Galaxy mobilnih telefona, Boban Zuber iz Budve i Mirko Timotijević iz Herceg Novog, dobitnici Samsung tablet uređaja, Danijela Šestović iz Podgorice dobitnica LG Led LCD televizora I dobitnik glavne nagrade Renault Clio automobila, Saša Stijepović iz Podgorice, čija su imena izvučena 20.februara u studiju Radio-televizije Crne Gore nisu krili svoje oduševljenje. Dobitniku Renault Clio automobila Saši Stijepoviću ključeve je u ime banke uručio direktor Komercijalne divizije Radule Raonić.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *