Broker koji je volio krofne

Dodajte komentar

Kada je milijarder Bazi Geduld prodao svoj brokerski biznis Meril Linču 2000. godine, vratio se svojoj prvoj poslovnoj ljubavi – Krofna pabu.

Neki bi za taj novac kupili velike kuće ili tropska ostrva, ali za Emanuela Bazi Gedulda, nikada nije postojalo ništa drugo osim peciva. Pab je osnovao 1964. godine u partnerstvu sa svojim bratom Irvinom, a kada su počeli posao imali su osam prodavnica.

“Nismo bili dovoljno pametni da znamo ni šta je franšiza. Brzo smo ih prodali, ali sam zadržao jednu u slučaju da brokerski posao ne krene kako treba”, kaže osnivač Krofna paba.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Međutim, posao je krenuo dobro, a sudeći prema internet stranici Krofna paba, njegov veliki poslovni uspjeh je rezultat njegovog malog poslovnog iskustva. “Posao je posao, bilo da je brokerska firma ili prodavnica krofni”, kazao je Geduld.

Kako sam navodi, posao sa krofnama je jedno od njegovih zadovoljstava. ” A zadovoljstvo je ono što čini život”. Bazi već Za 50 godina slavi svoje zadovoljstvo – 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. B92

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *