Vujanović: Asocijacija menadžera CG zaslužuje podršku institucija

Predsjednik Filip Vujanović primio je u ponedjeljak delegaciju Asocijacije menadžera Crne Gore i iskazao tom prilikom punu podršku aktivnostima Asocijacije, naglasivši značaj međunarodnog povezivanja i razmjene znanja i iskustva sa menadžerima iz regiona i Evrope. 

– Uvažavajući misiju, viziju i ciljeve Asocijacije, kao i međunarodnu praksu, predsjednik je naglasio da Asocijacija menadžera zavređuje pažnju i podršku institucija Crne Gore, i u tom smislu najavio pozitivan odnos i punu podršku budućim aktivnostima – navodi se u saopštenju Vujanovićevog kabineta.

Delegaciju Asocijacijesu činili predsjednik Budimir Raičković, predsjednik Skupštine Milutin Radulović, zamjenik predsjednika Slavoljub Popadić, potpredsjednik Vinko Nikić i generalni sekretar Slobodan Radović.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Kako se navodi, oni su Vujanovića upoznali sa ciljevima, planovima i aktivnostima Asocijacije u oblasti unapređenja i zaštite menadžerske struke u Crnoj Gori.

– Tom prilikom je posebno istaknuta međunarodna saradnja Asocijacije, kroz povezivanje sa srodnim asocijacijama regiona, kao i sa Evropskom konfederacijom menadžera (CEC) – navodi se u saopštenju.

Check Also

Crnogorsko aktuarsko društvo (CAD) organizuje drugi modul seminara na temu Solventnost

Crnogorsko aktuarsko društvo (CAD) organizuje drugi modul seminara na temu Solventnost II pod pokroviteljstvom Agencije …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *