Kinezi ne žale milione za stanove u Kseniji

Dodajte komentar

Kopanjem temelja i pobijanjem šipova počela je izgradnja zgrade „Ksenija“, do sada najvećeg rezidencijalno-poslovnog objekta u Porto Montenegru. Predviđeno je da izgradnja „Ksenije“ bude završena do ljeta 2015. godine, a gradi je austrijska firma Štrabag.

U ovoj zgradi planirano je 48 jednosobnih, dvosobnih i trosobnih stanova čija je cijena u zavisnosti od kvadrature i pozicije od 220.000 do čak dva miliona eura, piše Blic Crna Gora.

Nautičko-turistički centar Porto Montenegro u Tivtu u posljednje vrijeme sve više akcenat stavlja na daleko-istočno tržište, otvarajući sasvim novu tržišnu nišu koja do sada nije bila zastupljena u Crnoj Gori. Nakon kupaca iz Australije, Zapadne i Istočne Evrope, među klijentima i interesentima za tivatsku marinu i naselje odnedavno su i bogati Kinezi, kao i stanovnici Singapura i Tajvana.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Novi sloj bogatih kineskih biznismena veoma je zainteresovan za kupovinu nekretnina u Evropi, posebno na Mediteranu, ali i uživanje u nautici i jahtingu.

Nova spona Porto Montenegra sa tržištima u Aziji biće i hotel “ Regent” koji se otvara na ljeto, a poslovaće u sklopu čuvene franšize “Regent Hotels and Resorts” koja ima sjedište na Tajvanu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *