UNIQA osiguranje omogućila prijavu šteta putem telefona

Dodajte komentar

UNIQA osiguranje u cilju konstantnog poboljšanja servisa za klijente i ovoga puta nudi jednistvenu uslugu na tržištu – prijava štete telefonskim putem.

UNIQA svim svojim osiguranicima sada daje mogućnost da svoju štetu može prijaviti putem telefona kako u UNIQA poslovnicama tako i od svoje kuće, kancelarije ili bilo kojeg drugog mjesta, navodi se u saopštenju dostavljenom portalu Bankar.me.

Procedura je jednostavna – pozivom na broj telefona 020 444 700, birajući opciju 2, klijent kontaktira Call centar za prijavu odštetnih zahtjeva i tokom razgovora sa operaterom, dostavlja informacije u vezi sa datumom i okolnostima nastanka štete i drugim važnim informacijama, relevantnim za registraciju prijavljenog odštetnog zahtjeva. Klijent je navođen od strane operatera, tačnije klijent samo daje odgovore na postavljena pitanja što proces čini još jednostavnijim.

Operater UNIQA osiguranja takođe informiše klijenta o dokumentaciji koju je potrebno dostaviti kako bi zahtjev bio obrađen.

Klijent dobija broj predmeta pod kojim se njegov zahtjev vodi i na osnovu kojeg će moći da se informiše o statusu predmeta.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Prijava štete putem telefona omogućava klijentima da, ne napuštajući udobnost svog doma, izvrše prijavu odštetnog zahtjeva i dobiju sve potrebne informacije u vezi sa predmetom u svakom trenutku. Ovom uslugom UNIQA je dodatno potvrdila da je lider na tržištu osiguranja u Crnoj Gori, a da su inovativnost, vrhunski kvalitet u poslovanju, posvećenost servisiranju klijenata i brzina u isplati šteta osnovni postulati kojima se UNIQA vodi.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *