UNIQA predstavila Mini Kasko osiguranje za „polovna“ vozila

Dodajte komentar

UNIQA osiguranje je predstavilo novu uslugu u svom portfoliu – MINI KASKO osiguranje za putnička motorna vozila starija od 3 godine. Od sada, kasko osiguranje ne mora biti samo osiguranje novih i skupih automobila. To dokazujemo i novim proizvodom, jedinstvenim i cjenovno prihvatljivim na crnogorskom tržištu.

UNIQA Mini Kasko je jedinstven proizvod na crnogorskom tržištu osiguranja koji obezbjeđuje pokriće velikog broja rizika: saobraćajna nezgoda, prirodne nepogode, krađa vozila, pad vazduhoplova, oštećenje tapaciranih djelova, ugrizi životinja, a moguće je ugovoriti polisu sa i bez usluge šlep službe.

Bez obzira na marku i tip putničkog vozila klijenti mogu izabrati jedan od tri paketa:

  • Mini Kasko paket 2000
  • Mini Kasko paket 1000 i
  • Mini Kasko paket 500

Terotorijalno pokriće za Mini Kasko je Evropa sa mogućnošću smanjenja na teritoriju Crne Gore. Osiguranje se zaključuje bez učešća u šteti.

MINI KASKO osiguranje je dostupno već od 4 EUR mjesečno i odlična je alternativa ugovaranju punog kaska i poželjna dopuna obaveznom osiguranju od automoodgovornosti.

Dodatna pogodnost uz pakete Mini Kasko osiguranja je MeteoUNIQA servis koji podrazumijeva jedinstvenu uslugu upozorenja na vremenske nepogode tokom cijele godine.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Dodatne informacije o proizvodu možete naći na sajtu UNIQA osiguranja: http://www.uniqa.me/home/01_Proizvodi/02_Nezivotna_osiguranja/02_Osiguranje_motornih_vozila/05_Auto_Kasko_za_stara_vozila.php

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *