Počinje kampanja “Budi odgovoran. Od tebe zavisi. Siva ekonomija 0%“

Elektrotehnički fakultet Univerziteta Crne Gore ETF, Ministarstvo finansija i Kancelarija Programa Ujedinjenih nacija za razvoj UNDP u Crnoj Gori, u okviru projekta “Uključivanje građana u borbu protiv sive ekonomije”, organizuju skup na kome će najaviti početak kampanje “Budi odgovoran. Od tebe zavisi. Siva ekonomija 0%“.

“Kampanja ima za cilj jačanje svijesti i uključivanje građana u aktivnu borbu protiv sive ekonomije”, saopšteno je iz Ministarstva finansija.

Skup, na kome će govoriti prof. dr Zoran Veljović, dekan Elektrotehničkog fakulteta, dr Radoje Žugić, ministar finansija i Rastislav Vrbenski, stalni koordinator Sistema Un i stalni predstavnik UNDP u Crnoj Gori, održaće se u sjutra u 10 sati u svečanoj sali Univerziteta Crne Gore u Podgorici.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Članovi Kreativnog tima ETF će predstaviti princip rada vebsajta i android aplikacije “Budi odgovoran” koji će omogućiti uključivanje i aktivno učešće građana Crne Gore u borbu protiv sive ekonomije, prenosi portal CdM.

Check Also

“Kupujte kriptovalute, ako ste spremni da sve izgubite”

Ljudi bi trebalo da kupuju kriptovalute samo ako su spremni da izgube sav novac, rekao …

No comments

 1. Bravo za akciju suzbijanja sive ekonomije.
  Kako se ovom materijom bavim deset godina, poslednje gve pokusavam u Srbiji da dokazem: NOVCA ZABUDZET IMA NA SVAKOM KORAKU, SAMO GA TREBA NAPLATITI, PORESKA UPRAVA JE GLAVNI KRIVAC ZA OGROMNU SIVU EKONOMIJU. BEZ REFORME OVE SLUZBE SVAKA PROMENA PORESKE POLITIKE OSUDJENA JE NA PROPAST.

  Najveca siva ekonomija je pod plastom legalne firme, ne kao sto je perfidno plasirano da je to prodaja na kartonskim tezgama.

  Pogledajte neke linkove kako bi vam bilo jasnije sta ja to radim.
  Kako imam mnogo materijala na ovu temu, sa konkretnim nacinima kako da se suzbije za ‘tren oka’ dostavite mi e-mail adresu.

  http://www.makroekonomija.org/0-dragan-radovic/borba-protiv-sive-ekonomije-%E2%80%93-utaje-po-bransama/

  http://www.politika.rs/rubrike/ostali-komentari/217956.lt.htm

  http://www.makroekonomija.org/0-dragan-radovic/paradrzava/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *