HTC lansirao aplikaciju FootballFeed

Ljubiteljima UEFA Lige šampiona i UEFA Lige Evrope HTC je spremio aplikaciju FootballFeed.

Kao zvanični pametni telefon UEFA Lige šampiona i UEFA Lige Evrope, HTC je kreirao aplikaciju koja obavještava o najnovijim statističkim podacima, podesivog je formata i lijepog dizajna i pruža vrhunsko iskustvo za navijače.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Najsvježije novosti o timovima, ažuriranje podataka o utakmicama koje su trenutno u toku, analiza nakon utakmice, zahvaljujući ovoj novoj aplikaciji podaci su dostupni čim ih UEFA objavi, kako biste uvijek bili u toku sa najnovijim razvojem događaja. Interfejs zasnovan na HTC BlinkFeed početnom ekranu.

Aplikacija omogućuje navijačima da ubace obavještenja o utakmicama u kalendar na svom mobilnom telefonu da bi bili sigurni da ih nikada neće propustiti.

Ona je savršeno društvo za svakog navijača, i onda kada želi da sazna više o narednom protivniku, pa sve do provjere najnovijih rezultata, navodi se u zvaničnom saopštenju.

„Nova aplikacija HTC FootballFeed osmišljena je da bi obogatila i unapredila način na koji navijači doživljavaju sport koji vole – bilo tokom same utakmice, dok traju pripreme ili tokom diskusija nakon utakmice. Praćenje fudbala ne podrazumijeva samo praćenje rezultata. Zato smo mi napravili aplikaciju koja daje potpuni pregled svega onoga što je navijačima važno”, rekao je Filip Bler, predsjednik EMEA u HTC-u, prenose agencije.

Check Also

OPEC+ razmatra smanjenje proizvodnje za čak dva miliona barela dnevno

Grupa OPEC+ razmatra najveće smanjenje proizvodnje od 2020. godine, pokušavajući da tako primiri cijene nafte …

Leave a Reply

Your email address will not be published.