500.000 Audija TT

Dodajte komentar

Audi je petnaestu godinu proizvodnje modela TT proslavio tako što je broj prodatih primjeraka zaokružio na pola miliona.

U znak jubileja kupcima će biti ponuđena specijalna ograničena serija ovog automobila.

Za prvih pola miliona Audija TT bila je potrebna decenija i po i jedna smjena generacija. Prva verzija ovog sportskog modela pojavila se 1998. i svojim dizajnom unijela je osveženje na automobilskom tržištu. Nasljednik i još uvijek aktuelni model predstavljen je 2006. godine.

Jubilarna serija kojom Audi obilježava ovaj značajan trenutak u proizvodnji modela TT biće zasnovana na TTS verziji i imaće oznaku Competition, a količina je ograničena na 500 automobila.

Iako će zadržati četvorocilindrični 2.0 litarski turbo-punjeni motor sa 272 ks, automobil će se razlikovati po dodacima karakterističnim za Audije iz RS serije, kao što su zadnji spojler, 19 inčne petokrake alu felne, posebni kožni materijali kojima su obložena sjedišta.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Vozači će moći da uživaju i u drugim dodacima poput satelitske navigacije, Bluetooth konekcije za smartphone i slične mobilne uređaje, kao i Audi Music Interface sistema koji služi za povezivanje iPod uređaja.

Kupcima će biti ponuđene Coupe i Roadster verzije, prenose agencije.

TAGOVI: , ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *