Nikšićkoj Pivari “Trebjesa” uručene dvije zlatne medalje za kvalitet

Dodajte komentar

Nikšićkoj Pivari „Trebjesa“ uručene su dvije zlatne medalje za kvalitet na međunarodnom takmičenju „Monde Selection 2013“, koje se održava 52 put po redu. Medalje za  kvalitet dodijeljene su Nikšićkom pivu (boca 0,33l) i Nikšićkom Gold pivu (boca 0,25l).

Ceremonija dodjele nagrada održana je u švedskom gradu Stokholmu, u čuvenom City hall-u, dvorani u kojoj se dodjeljuju i Nobelove nagrade.

“Ove nagrade potvrda su vrhunskog kvaliteta naših proizvoda, koji je iz godine u godinu prepoznat na međunarodnom nivou, ali i rezultat stalnih ulaganja i inovacija. Ovo je samo još jedna potvrda da našim vjernim potrošačima i ljubiteljima piva nudimo najbolji kvalitet, što oni već godinama prepoznaju”, kazala je Natalija Milić, menadžer  korporativnih komunikacija u nikšićkoj Pivari.

Pored nje dodjeli nagrada prisustvovala je i Vesna Ukropina, menadžer kontrole kvaliteta. Milić je podsjetila da su na istom takmičenju prošle godine takođe osvojili zlatnu medalju.

Institut “Monde Selection” je najstarija i najprestižnija svjetska organizacija u oblasti kontrole kvaliteta proizvoda osnovana 1961. godine, sa sjedištem u Briselu. Svake  godine više hiljada prehrambenih artikala iz cijelog svijeta, testiraju se na ukus, fizičko-hemijski i mikrobiološki sastav, a kvalitet ocjenjuje tim koga čini više od 70 međunarodno prepoznatih eksperata.

“U ocjenjivanju piva, voda i negaziranih pića Monde Selection sarađuje sa najboljim belgijskim ekspertima u tim oblastima, od kojih su većina predavači i hemijski inženjeri  na Institutu Meurice”, kazali su iz Pivare, prenose Vijesti.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *