Sjutra u Porto Montenegru: Počinje sajam nautike

Dodajte komentar

„Nautic show“ – sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju, koji po 31. put organizuje „Jadranski sajam“ iz Budve, održaće se od 1. do 5. maja u tivatskoj marini.

Učešće je, kako navode organizatori, potvrdilo 27 kompanija iz Rusije, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Češke i Crne Gore, piše Pobjeda.

– U vremenima kada se nautička industrija suočava sa brojnim izazovima, a nautičke priredbe u okruženju bilježe pad aktivnosti i broja izlagača, sa zadovoljstvom možemo istaći da ovogodišnji sajam bilježi rast broja izlagača i plovila od 10% u odnosu na 2012. godinu – izjavio je na jučerašnjoj konferenciji za medije Rajko Bujković, izvršni direktor „Jadranskog sajma“, koji „Nautic show“ organizuje drugu godinu zaredom u tivatskoj marini.

Pored plovila svih kategorija, od gumenjaka, pomoćnih plovila, plovila za sport i zabavu, motornih brodova, jedrilica, radnih plovila, katamarana, učesnici će prezentovati brodske i vanbrodske motore, servisne usluge, nautičku opremu, škole jedrenja i drugih sportova na vodi, čarter usluge i popularne nautičke časopise.

Sajam će se, kako je najavio menadžer Nikola Banović, održati u centralnom dijelu Porto Montenegra, na molu 2 i Trgu Venecija, a pored plovila i nautičke opreme svjetski priznatih brendova ponudiće kvalitetan sportski i zabavni program.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *