UNIQA nastavlja sa popustima: 20% na putno i dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Dodajte komentar

20 % popusta na polise UNIQA Putnog zdravstvenog osiguranja

U susret predstojećim prvomajskim i uskršnjim praznicima UNIQA osiguranje pripremila je novu povoljnost. U periodu od 22. aprila do 10. maja svi zainteresovani građani moći će da ostvare 20% popusta na program UNIQA Putnog zdravstvenog osiguranja, navodi se u saopštenju dostavljenom portalu Bankar.me.

Putno zdravstveno osiguranje je osiguranje lica/putnika za vrijeme boravka u inostranstvu od mogućih nepredviđenih situacija nastalih kao posljedica nezgode ili promjene zdravstvenog stanja lica/putnika usljed nekih faktora, a sve za vrijeme boravka u inostranstvu.

Putno zdravstveno osiguranje koje nudi UNIQA osiguranje podrazumijeva tri različita paketa – Standard, Comfort, Ekskluziv – i u zavisnosti od odabranog, osiguranik dobija različite nivoe pokrića.

Pogodnost polise UNIQA putnog zdravstvenog osiguranja je ta što se cijena prilagođava godinama klijenta i broju dana boravka u inostranstvu. Ukoliko se, na primjer, klijent odluči za sedmodnevni boravak u Španiji, putno zdravstveno osiguranje će ga uz akcijskih 20 odsto popusta stajati ukupno 6.61 eura. Ovim osiguranjem, u slučaju neke nezgode, osiguraniku se pokrivaju troškovi u iznosu do 30.000€ (liječenje, tretman, operacije, ljekovi…).

Nastavlja se akcija 20 % popusta na UNIQA Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

U periodu do 31. maja svi zainteresovani građani moći će da ostvare 20% popusta na UNIQA Dobrovoljno zdravstveno osiguranje, program koji svim korisnicima omogućuje liječenje u najboljim zdravstvenim ustanovama sa kojima UNIQA ima zaključen ugovor. Osiguranik ne plaća troškove pregleda i liječenje, već te troškove snosi UNIQA osiguranje pod ugovorenim uslovima.

Svaki od pomenutih paketa ima svoj godišnji limit – zdravstveni budžet koji je tokom perioda osiguranja na raspolaganju osiguraniku za korišćenje zdravstvenih usluga.

Svi novi osiguranici, kao i oni koji već imaju sklopljenu polisu UNIQA Dobrovoljnog osiguranja ostvaruju pravo popusta na ostale programe osiguranja i to:

  • popust 10% na  kombinovano osiguranje Dom&Porodica
  • popust 10% na osiguranje od nezgoda
  • popust 10% na kasko osiguranje
  • popust 15% na osiguranje imovine
  • popust 20% na putno zdravstveno osiguranje
  • popust 30% popusta na članarinu za najmlađe u UNIQA rekreacionom centru „Having fun getting fit”
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *