Beogradski Salon automobila od 22. do 31. marta

Dodajte komentar

Na Beogradskom sajmu od 22. do 31. marta održaće se Medjunarodni salon automobila na kojem će se predstaviti više od 400 izlagača.

Kako su u utorak na konferenciji za novinare kazali organizatori te manifestacije, posjetiocima će biti premijerno predstavljen 51 model automobila, od čega je deset modela prvi put predstavljeno na ženevskom salonu automobila, koji je predhodio ovom sajmu.

Najekskluzivniji eksponati ovogodišnjeg 51. salona automobila su Mercedes (SLS AMG Black Series) i Meklaren (MP4-12C) u kabriolet verziji čija je cena 300.000 eura.

Od 22. do 31. marta na Beogradskom sajmu održaće se i Sedmi medjunarodni sajam motocikala “M o t o p a s s i o n” na kom će se predstaviti 58 novih modela dvotočkaša na srpskom tržištu.

Na toj manifestaciji biće izloženi najsavremeniji skuteri, motocikli, mopedi, servisna oprema, rezervni djelovi, pneumatici, kacige i specijalizovana odjeće.

Radno vrijeme je od 10.00 do 20.00. Cijena ulaznice je 300 dinara, za grupne posjete 200, a cijena parkinga 100 dinara na sat, prenosi Beta.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *