HAAB: VISA prepaid kartice kao poklon

Dodajte komentar

U susret važnim datumima, a Dan zaljubljenih je sigurno jedan od njih, Hypo AlpeAdria-Bank AD Podgorica je svima ponudila “idealan poklon”, spreman za darivanje – Visa pripejd kartice. Riječ je poklonima koji darujete kome želite i koliko želite karticama za sigurno i brzo plaćanje robe i usluga!

VISA prepaid kartice su platne kartice koje se ne vezuju za račun i predstavljaju najbolji izbor poklona. Iznos na kartici birate sami, a Hypo Alpe-Adria-Bank ad Podgorica nudi građanima tri prepaid Visa kartice i to: poklon karticu, karticu želja i Internet karticu. Razlika između poklon kartice i kartice želja je u tome što poklon kartica nije dopunjiva, dok kartica želja jeste, i možete je dopunjavati prema željama i mogućnostima.

A obije vrlo jednostavno možete kupiti, na šalterima neke od ekspozitura Hypo Alpe-Adria-Banke, i “dopuniti” po želji, bez obzira da li ste klijent Banke! Dakle, treba ispuniti priloženu čestitku i zaželjeti nešto lijepo osobi kojoj se poklanja kartica i savršen poklon je spreman za darivanje! Osnovne pogodnosti su u tome što imate na dohvat ruke pravi poklon za sve prilike, za jednostavnu i brzu kupovinu robe i usluga, uz veću fleksibilnost korišćenja, a uz maksimalnu kontrolu potrošnje! Kada je o potrošnji riječ, kartice se mogu “popuniti” iznosima od 20 do 2.000 eura.

Ukoliko vam je prioritet sigurna kupovina putem Interneta ili imate potrebu da odvojite trgovinu na internetu sa vašeg tekućeg računa, tada je Visa prepaid Internet kartica pravi izbor. Internet kartica, međutim, glasi na ime, i ona nije poklon, već “karta” za sigurnu trgovinu putem interneta.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *