H&M od jeseni u Srbiji

Dodajte komentar

Kako je već zvanično potvrđeno iz Stokholma, švedski modni gigant H&M će 2013. konačno ući na tržište Srbije. Prvu radnju H&M otvara na jesen ove godine u tržnom centru Delta Siti, potvrdila je direktorka za odnose sa medijma švedske modne kuće Kamila Emilson-Falk.

– Otvorićemo prvu prodavnicu na najboljoj poslovnoj lokaciji po pitanju mode u tržnom centru Delta Siti. Radnja će biti na najboljoj lokaciji u samom tržnom centru, na prvom spratu i površini od 2.500 kvadrata. To će biti “full concept store” u kojoj ćemo ponuditi proizvode za žene, muškarce, tinejdžere i decu – precizira Kamila Emilson-Falk. – U prosjeku, naše cijene u H&M su otprilike iste na svim našim tržištima. Ipak, moguće su male razlike u cenama, zbog specifičnosti nekih tržišta, poput različitih poreza, transportnih troškova ili kursa. Kupac bi uvijek trebalo da dobije dobru ponudu, u skladu sa našom poslovnom logikom koja podrazumijeva stil i kvalitet po najboljim cijenama – dodaje ona.
Prema nekim informacijama, tim iz Švedske je boravio u Srbiji početkom prošle godine kako bi podrobnije ispitao tržište i tražio lokacije za svoje radnje, a govorilo se o tome da su planovi H&M-a da ubrzo posle objekta u prijestonici, otvore radnje u još dva velika grada u zemlji.

Popularni modni lanac H&M je u Hrvatskoj od aprila 2011. otvorio šest prodavnica, a za zimsku sezonu vrlo povoljno nudi širok spektar garderobe za žene, muškarce i djecu.

 

TAGOVI: , ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *