Biznis centar "Nikić" postaje hotel

Dodajte komentar

Podgorica će na mjestu sadašnjeg biznis centra „Nikić” u Ulici kralja Nikole, početkom 2013. godine dobiti hotel sa četiri zvjezdice, piše Dan.

Kompanija “Nikić” odlučila je da dosadašnji kompleks od stotinjak poslovnih prostora zamijeni hotelom koji će biti isključivo njihovo vlasništvo, te su sa pojedinim zakupcima već raskinuli ugovore.

Radnici su već počeli i da preuređuju dio unutrašnjosti poslovnog centra.

Menadžer kompanije Žana Nikić potvrdila je da je u toku prenamjena prostora, koja će se, zavisno od ugovorenih zakupa, odvijati u segmentima.

“S obzirom da se objekat nalazi u strogom centru Podgorice, a njegova pozicija je izuzetna kada govorimo o udaljenosti drugih značajnih lokacija u gradu, odlučili smo se da otvorimo hotel. Zvaće se “M Nikić” hotel. Biće modernog dizajna koji će gostima najprije iz poslovnog svijeta, ali i ostalim posjetiocima, pružiti ugodnost i komfor u prijatnom, modernom ambijentu”, kazala je Nikić.

Ona je navela da će hotel imati 75 soba i apartmana.

nikic03

Biznis centar “Nikić” kod mosta Braće Zlatičanin, u čiju izgradnju je uloženo oko 15 miliona eura, svečano su u oktobru 2008. godine otvorili direktor kompanije Ljubomir Nikić i gradonačelnik Miomir Mugoša.

Računajući da je otvaranjem tog centra Glavni grad ponudio domaćim i stranim potencijalnim ulagačima dobre uslove za razvoj preduzetništva, Mugoša je novo zdanje površine 13 hiljada kvadrata te godine vidio i kao “ujedno najbolju garanciju da će Podgorica u naredne dvije godine znatno poboljšati kvalitet života svojih građana”.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *