Sajam automobila u Budvi počinje sjutra

Sajam automobila u Budvi, petnaesto izdanje ove manifestacije, počinje sjutra na Jadranskom sajmu i trajaće do nedjelje, 14. oktobra.

U Jadranskom sajmu ističu da će to biti dobra prilika za brojne posjetioce da kupovinom novog vozila ostvare dodatne benefite koristeći povoljnosti sajamskih ponuda.

Na sajmu će učestvovati veliki broj zastupnika velikih svjetskih automobilskih brendova, a uz njih će biti zastupljen i prateći program djelova i opreme.

Najznačajniji novitet u auto-industriji koji će posjetioci moći da vide, a vjerovatno i da naruče je novi Renault Clio, čija je prezentacija najavljena za četvrtak.

Biće tu i još zanačajnih novih modela kao što su redizajnirana Opel Astra, Toyota GT86, Mercedes A-klasa, Mazda CX-5, Hyundai i30…

Na štandu Mercedesa će biti izložen i aktuelni bolid Formule 1 koji u F1 šampionatu voze Mihael Šumaher i Niko Rozberg.

Ni ove godine nećemo vidjeti program Audija, Volkswagena, Seata, ali ni BMW-a, Peugeota, Kije, Citroena i Subarua.

Ponudu motocikala će činiti KTM, Kawasaki i Yamaha.

Pojedini izlagači najavljuju popuste i do 5 000 eura, povoljnosti prilikom kasko osiguranja, dodatne garancije i slično.

Tokom Sajma će u okviru programa manifestacije biti dodjeljene novinarske nagrade u nekoliko kategorija, posjetioci će uz učešće u nagradnoj igri birati svoj omiljeni auto, a biće izabrana i Miss sajma.

Svečano otvaranje je zakazano za srijedu, 10. oktobra, u 11. časova na Jadranskom sajmu. Ulaz je slobodan. (CdM.me)

Check Also

Prodaja Dženeral Motorsa pala 15 posto u drugom kvartalu

Američka kompanija DŽeneral Motors (GM) izvjestila je da je njena prodaja automobila pala za 15 …

Leave a Reply

Your email address will not be published.