Telenor nagrađuje crnogorske rukometašice sa 26.000 eura

Dodajte komentar

Kompanija Telenor nagradiće žensku rukometnu reprezentaciju Crne Gore, osvajače osvajače srebrne i ujedno prve medalje, na Olimpijskim igrama u Londonu, novčanom nagradom od 26.000 eura.

– Telenor je za osvajače srebrne i ujedno prve olimpijske medalje crnogorskih sportista opredijelio nagradu u iznosu od 26.000 eura. Pored ove nagrade, crnogorske „lavice“ će biti nagrađene i besplatnim razgovorima u mreži i Internetom u naredne dvije godine.

Telenor dodaje da je u prethodnom periodu podržavao vrhunske crnogorske sportiste, kako bi svojim zalaganjem i rezultatima na pravi način predstavili Crnu Goru na najvećoj i najznačajnijoj sportskoj manifestaciji, na Olimpijskim igrama.

– Pored višegodišnje podrške Crnogorskom olimpijskom komitetu, Telenor je organizovao i nagradnu igru „Zajedno do Londona“ zahvaljujući kojoj je 40 korisnika otputovalo na Olimpijske igre i imalo priliku da bodri naše sportiste. Takođe, organizovan je niz događaja u više crnogorskih gradova, gdje je zajedno sa sportistima podstican, ohrabrivan sportski duh i razvoj sporta u Crnoj Gori.

Iz Telenora, inače generalnog sponzora Crnogorskog olimpijskog komiteta, pozivaju građane da im se sjutra pridruže na dodjele ove nagrade i druženje sa sportistima koji su ove godine učestvovali na Olimpijskim igrama, u upravnoj zgradi Telenora (Bulevar Džordža Vašingtona 85 – ulaz sa Trga Vektre) od 14 časova.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *