Plaćanje računa za struju na bankomatima NLB Montenegrobanke

Dodajte komentar

NLB Montenegrobanka i Elektroprivreda Crne Gore razvile su novu funkcionalnost na bankomatima NLB Montenegrobanke, kojom potpuno besplatno omogućavaju plaćanja računa za struju svim korisnicima Visa, MasterCard i Maestro platnih kartica. Prilikom same transakcije dovoljno je unijeti pretplatnički broj sa računa i iznos koji se želi platiti. Nakon uspješno izvršene transakcije, bankomat će izbaciti papir sa detaljima plaćanja, a sama transakcija tj. prenos sredstava na račun EPCG, biće realizovan tokom narednog radnog dana.

NLB Montenegrobanka je osposobila svoje bankomate da građanima pružaju ovu uslugu time što ih je izmjestila na tehnologiju web ekstenzije, usljed čega slika na bankomatu izgleda kao stranica web sajta, zahvaljujući čemu su Visa i MasterCard, kao dva najveća svjetska brenda u segmentu bezgotovinskog plaćanja, licencirali NLB Montenegrobanku za obavljanje ove usluge, a njene bankomate prepoznali kao svoja ‘izmještena’, alternativna, mjesta za plaćanje.

Trenutno je NLB Montenegrobanka jedina banka u Crnoj Gori koja pruža mogućnost plaćanja računa za struju na bankomatima za sve Visa, MasterCard i Maestro platne kartice. Upravo je veoma važno naglasiti da sve kartice (debitne i kreditne), pomenutih brendova, imaju ovu mogućnost, bez obzira na to koja je banka izdala karticu, dok sama usluga istovremeno predstavlja i najjeftiniji način izmirenja mjesečnog duga za utrošak električne energije domaćinstva.

Osim na bankomatima, račun za struju se može platiti i na platnim mjestima lokalnih distribucija, a kreditnim karticama NLB Montenegrobanke plaćanje je moguće obaviti i na tri mjesečne rate.

Bankar.me / nlb.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *