Grupa Lovćen osiguranja ostvarila dobit od preko 616 hiljada eura

Ukupnim poslovanjem grupe Lovćen osiguranja (koju čine: Lovćen osiguranje, Lovćen auto i Lovćen životna osiguranja), u prošloj godini ostvarena je dobit od 616.190,oo eura,saopštio je izvršni direktor Lovćena Radenko Purić.

Danas je održana petnaesta redovna sjednica Skupštine akcionaraLovćen” osiguranja AD, kojom je predsjedavao dr Radenko Purić, izvršni direktor Lovćena.

“Ovakav rezultat je, proizvod najduže tradicije osiguranja u Crnoj Gori, koju Lovćen baštini, kombinovanog sa našim snažnim kadrovskim potencijalima i savremenom tehnologijom poslovanja, okrenutoj prema zahtjevima tržišta. Iako dijelimo sudbnu ukupnog crnogorskog tržišta, na kojem se posluje u veoma zahtjevnim uslovima, uspjeli smo da zadržimo i dugoročno ovjerimo snažnu lidersku poziciju.” – zaključuje Purić.

Na Skupštini su donesene sve odluke o usvajanju izvještaja o poslovanju u 2011. godini, a donesena je i odluka o reizboru dosadašnjih čanova Odbora direktora, tako da su ponovo mandat dobili Matjaž Rakovec, Boštjan Vovk i Uroš Ivanc.

izvor: Bankar.me

Check Also

ANDRIJAŠEVIĆ: U Crnoj Gori dominiraju obavezna osiguranja, prednosti dobrovoljnih postajemo svjesni tek nakon što nastane šteta

Generalno su u Crnoj Gori najzastupljenija obavezna osiguranja, a o prednostima dobrovoljnih osiguranja ljudi postaju …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *