Kuznjecov traži sastanak sa poslanicima

Dodajte komentar

Izvršni direktor En plus grupe, Aleksej Kuznjecov  predložio je predsjedniku parlamenta, Ranku Krivokapiću, da organizuje nastup predstavnika te kompanije pred poslanicima kako bi im objasnili svoje stavove i razmotrili mogućnost dogovora.

Kuznjecov je reagovao povodom izjave Skupštine o namjeri države da oduzme akcije Kombinata aluminijuma kompaniji CEAC, koja je ćerka-kompanije En plus grupe.On je predložio da se pred poslanicima pojave 7. marta.

»Uzimajući u obzir značajne finansijske, ekonomske i socijalne rizike za građane Crne Gore, koji će nastati kao rezultat izvršenja navedenih radnji, predlažem vam da organizujete nastup predstavnika En plus grupe pred poslanicima u okviru sjednica Skupštine ili njenih radnih tijela, na kojim bi poslanike upoznali as tekućim rizicima i problemima«, navodi se u pismu Kuznjecova.

Kako navodi, predstavnici firme bi odgovarali na pitanja poslanika.

»Mogli bi da razmotre mogućnost postizanja uzajamnog razumijevanja situacije između najvećeg organa držćavne vlasti i najvećeg investitora u Crnoj Gori«, predložio je Kuznjecov.

izvor: TV IN

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *