Novi sajt Prve banke

Dodajte komentar

Od danas 27. januara u funkciji je novi, redizajnirani sajt Prve banke Crne Gore.

“Zainteresovani građani biće u prilici da, posredstvom novog sajta, na brz i jednostavan način dođu do informacija o svim kreditnim proizvodima, depozitnim poslovima, akcijama štednje, prodaji imovine iz stečene aktive i brojnim drugim servisima i informacijama koje nudi ova finansijska institucija”, saopšteno je iz Prve banke.

Novi redizajnirani korporativni web – sajt (www.prvabankacg.com) urađen je na crnogorskom, engleskom i italijanskom jeziku.

Iz Prve banke ističu da će klijenti moći da se informišu o svim uslovima odobravanja kredita fizičkim i pravnim licima, kao i neophodnoj pratećoj dokumentaciji, koju će, istovremeno, moći da preuzmu sa sajta, čime će biti rasterećeni obaveze dolaska u Banku.

Pomoću kreditnog kalkulatora klijenti će biti u prilici da izračunaju i visinu moguće rate kredita, u zavisnosti od njegovog iznosa i roka otplate, dok će, samo jednim „klikom“, biti u prilici da imaju jednostavan pregled i najvažnije informacije o prodaji imovine iz stečene aktive Banke.

Posjetiocima sajta omogućeno je i da službama Banke postavljaju pitanja iz domena njihove nadležnosti, na koja će blagovremeno biti odgovorano u roku od 48 sati, od momenta verifikacije na internet stranici.

Zainteresovanim klijentima uskoro će biti omogućeno i “on-line” zakazivanje informativnih razgovora u Banci.

izvor: CdM.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *