Hotel Carina u Kumboru napreduje, još nema ime, a biće otvoren ovog ljeta

Dodajte komentar

Izgradnja trećeg hotela kompanije Carine u Kumboru, teče ubzano, ali po planu koji je najavljen od starta. Za samo par mjeseci završeno je oko dvije trećine grubih građevinskih radova, a prve goste ovo zdanje bi trebalo da primi već ove sezone. Iz Carina su Radiju Jadran potvrdili i da namjeravaju da grade hotel u Baošićima, kao i depadans hotela „Park“ u Bijeloj.

Hotel u Kumboru, na samoj obali mora imaće 220 soba i biće kategorisan sa 4 zvijezdice.

Vlasnik Carina, Čedo Popović, kaže za Radio Jadran da je zadovoljan urađenim i nada se da će radovi biti okončani u roku:

– Koliko će to biti vrijedna investicija ne mogu da preciziram.To je rano, jer kreću unutrašnji, odnosno zanatski radovi, koji nose najviše para – navodi on.

Ministarstvo održivog razvoja i turizma usvojilo je inicijativu za izradu Izmjena i dopuna DSL-a, koju je podnijela kompanija Carine, a čije se parcele nalaze u obuhvatu zone A, u okviru važeće DSL Sektor 5, sa zahtjevom da se kroz izradu novog planskog rješenja preispita mogućnost povećanja urbanističkih parametara na parcelama.

Iako će vrata gostima otvoriti već ovog ljeta, treći hotel Carina, poslije Delfina i Parka u Bijeloj, još nema ime.

– Nemamo za sada pravo ime, krstimo ga hotel „Kumbor“. Razmišljamo još o nazivu, jer nemamo ništa adekvatno, što bi bilo primorsko pravo, za takvo zdanje – priča Popović.

Otkrio nam je da njegova kompanija planira izgradnju četvrtog hotela na parceli u Baošićima, mada ne u skorijoj budućnosti. Takođe, zamisao je i dogradnja depadansa hotela „Park“ u Bijeloj.

Izvor: Radio Jadran

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *