U Beogradu predstavljena ponuda Crne Gore za dočeg Nove godine (video)

Dodajte komentar

U Beogradu je juče predstavljena novogodišnja pobuda Nacionalne turističke organizacije. Direktorica NTO Željka Radak Kukavičić, kazala je da će Crna Gora na osnovu programa koji je pripremljen opravdati epitet destinacije koja je u regionu najprepoznatljivija po dočeku nove godine. 

“Takođe, ne samo za novu godinu, nego u velikom broju gradova u Crnoj Gori imamo i program koji će trajati veći broj dana, tako da sam sigurna da ćete svi vi koji dođete prije nove godine ali i tokom januara i februara uzivati s obzirom da u Crnoj Gori i tokom zimske sezone imamo veliki broj manifestacija gdje ce građani Srbije, sigurna sam, uživati”, kazala je Kukavičić.

Ana Stanišić iz NTO Herceg Novi najavlila je novogodišnji program u Herceg Novom.

“Novljane i njihove goste u Novu 2019. uvešće hitovi beogradske rok grupe “Riblja čorba” i njihovog frontmena Bore Đorđevića. Oni će na bini u Igalu nastupiti 31. decembra od 23h a kao predgrupa nastupa “Light under the black mountain”, kazala je Stanišić.

Na istoj bini, noć prije, 30. decembra, za dobru atmosferu pobrinuće se splitska pop pjevačica Jelena Rozga i pobjednik Pinkovih zvezdica Ljuba Stanković a tokom dana, tačnije od 12h, organizuje se “Dječja Nova godina”.

Ovaj put za najmlađe priprema se posebno interesantan program uz dječju pozorišnu predstavu “Začarani Deda Mraz”.

Ponedeljak, 01.januar, rezervisan je za nastup najveće domaće muzičke zvijezde, Sergeja Ćetkovića, u čiji nastup će nas od 21h uvesti bend “Toć”.

Na Škveru će biti organizovane dnevne zurke, 30 i 31 decembra uz zvuke elektronske muzike, odnosno nastupe popularnih didžejeva.

Ana Nives Radović iz TO Kotor  kazala je da godinama unazad, Kotor je zahvaljujuci nekoliko festivala, stekao epitet kao grad dobre muzike.

“Poput prošle godine, ove godine tokom zimskih praznika i tokom nove godine organizovaćemo Rock New Year”, kazala je Radović

Program je sledeći:

30.12. – Kotorski izvođači, Jelena Kazanegra u pratnji benda Crveno i crno, nakon nje nastupa Niggor, a posle njega Who see, nakon Dječje nove godine

31.decembar: Damir Urban, Darko Rundek, Bombaj štampa, M.O.R.T.

01. januar: Four Blues Driver, Galija, Psihomodo pop, Autogeni trening

Manifestacija “Od Božića do Božića” održaće se od 23.12. do 09.01. uz: Koncert gradske muzike, Novogodišnji bazar, Koncerte klasične muzike, Koncert klapske muzike, Koncerte duhovne muzike, Humanitarno zabavno veče, Dječiju novu godinu

TO Bar ce i ove godine u saradnji sa opštinom Bar, četvrti put zaredom organizovati svečani doček nove godine na trgu Vladimira i Kosare. Ove godine program će biti trodnevni.

30.12.

12:00h Dječija Novogodišnja predstava „Začarani Deda mraz“ ,

21:00h Dino Beharović i D'Bend,

23:00h Aco Pejović;

31.12.

12:00h Svečani Novogodišnji koncert hora ANTIVARI MUSICA, gost: sopran Aleksandra Vojvodić –Jovović Dirigent: Miro Kruščić,

21:00h Akademia,

23:00h Sergej Ćetković

01.01.2019.

21:30h Perper,

23:00h Plavi orkestar

Planirana je i organizacija novogodišnjeg bazara gdje bi se na štandovima nudili tradicionalni proizvodi ovog kraja.

Novogodišnji program u Tivtu će trajati osam dana, od 26. decembra do 2. januara
26.12. Amadeus bend,

27.12. Ana Rucner

28. 12. Dječije popodne uz Leontinu i goste, tu ce takodje biti prisutni i Minja Subota, Tijana Dapcevic i skola pjevanja Danijela Alibabica D MOLL, dok će uveče nastupiti Boris Novković.

29. 12. Ženski tamburaški orkestar „La Banda“

30.12. Klasično popodne uz grupu „The Gents“, a večernji časovi uz „Disco inferno“ magic night,

31.12. zadnji dan decembra, kao ispraćaj stare i doček Nove godine, rezervisan je za tribute band „Abba“, kao uvertira glavnom izvodjaču Željku Joksimoviću.

1.01. 2019. rezervisan je za Bojana Delića, koji će najaviti čuvenu estradnu umjetnicu Lepu Brenu.

2.01. Ana Kokić i grupa Toć

Bogat zabavno –umjetnički program nastaviće se do 10. januara 2019. godine uz raznovrsna dešavanja i rezident DJ-a.

Istaknuti pjevač Sergej Ćetković kazao je da se Crnogorci se uvijek potrude da naprave dobru kampanju i dobar program.

“Svake godine se taj program poboljšava. Ja sam srećan što ću ove godine proslaviti novu godinu u Crnoj Gori, prvo u Baru, pa potom reprizu u Herceg Novom. Jako puno dobrih izvođača, kao i svake godine. Pored Beograda, pored, ne znam sad u regionu sta se desava, ali mislim da je Crna Gora uvijek tu negdje u vrhu”, kazao je Ćetković.

Tijana Kotarac iz TO Budva kazala je da su ove godine željeli da naprave malo drugačiji koncept i mozda malo odstupimo od dosadašnje prakse tako da su odlučili da novogodisnji praznici u Budvi traju pet dana i pet noći. S tim što ce program nešto ranije početi i u Petrovcu za one najmlađe, a božicni bazar ce svakako tu negdje u okolini Starog grada u gradskom parku, produžiti od katoličkog do pravoslavnog Božića sve ove svečanosti.

Što se tiče koncepta, pet noći sa različitim konceptom.

Program će ove godine početi 28.12.

21.00 Most Wanted
22.00 Who See
23.30 BG Sindikat

29.12.
21.00 Etno grupa Zora
22.00 Halid Bešlić
23.30 Marija Šerifović

30.12.
21.00 Lokalni DJ
22.00 Burak Yeter i Darren Emerson

31.12.
21.00 Jack Lupino and Leftovers
22.00 Aerodrom
23.30 Dino Merlin

01.01.2019.
14.00 Popodnevni koncert klasične muzike
(Revijski orkestar + Sara Vujošević, Emilija Minić, Marijana Šovran, Lana Asija Dabović)

21.00 Akademija
22.00 Partibrejkersi
23.30 Van Gogh

Jelena Kaluđerovic iz HG Budvanska rivijera najavila je da u Hotelu Palas vec tridesetu godinu zaredom organizuju spektakularan docek nove godine.

“Hotel Palas vazi kao hotel u koji dolaze sve generacije, hotel koji se voli, koji ima posebnu dušu, a za doček nove godine naši gosti kazu da je najbolji i najljepši u regionu. Hotel Palas u Petrovcu i ove godine pomjera granice najboljeg novogodišnjeg provoda uz mega zvijezde:

31. decembar – Jelena Tomašević, Marinko Rokvić

1. januar Ceca Ražnatović, Dženan Lončarević

2. januar Saša Matić, grupa Frajle

Sve tri večeri, za sjajnu i nezaboravnu atmosferu biće zadužen „La bombonjera“ bend”, kazala je Kaluđerović

Maja Vukićević PR Hotela Splendid najavila je promjene.

“Mi smo se potrudili da napravimo najatraktivnije aranžmane za one koji žele da ostanu čak 6 dana. Oni će biti i najpopularniji i što se cijene tiče. Što se muzičkog programa tiče, po dva izvođaca smjenjivaće se na sceni.

Novogodisnje slavlje počinjemo vec 28-og i uvertiru kao i uvijek pravi gudački orkestar. U glavnom restoranu 29-og decembra nastupiće Kuba bend i Toć bend koji ce takođe nastupiti u glavnom restoranu 30-og decembra.

31.12. Goste će zabavljati Jelena Rozga i Indira Forza

01. 01. Bijelo Dugme u punom sastavu sa oba pjevača, pjevačicama iz Bugarske i orkestrom i Jelena Rozga.                                                                                    

02.01. Haris Dzinovic

Sve tri noći nastupaće i Orkestar Žutog Serhatlica, Dj- evi”, najavila je Vukićević.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *