Karisma Hotels Adriatic dobitnik Brand Leader Award nagrade

Dodajte komentar

Karisma Hotels Adriatic, kao sastavni dio međunarodne hotelske grupacije risma Hotels & Resorts, dobitnik je Brand Leader Award nagrade na SEET (South East Europe Toursim/Turističko tržište Jugoistočne Evrope) konferenciji održanoj u Beogradu.

Karisma Hotels Adriatic je nagradu zavrijedila kao najbrže rastuća kompanija u oblasti turizma u Jugoistočnoj Evropi. Nagrada se dodjeljuje petnaesti put, a 3. oktobra, na svečanoj ceremoniji u Sava Centru, Karisma Hotels Adriatic je prepoznata kao lider u postavljanju visokih standarda u unaprjeđenju konkurentnosti i kreiranju novih vrijednosti na turističkom tržištu Jugoistočne Evrope, kroz organizacionu i operativnu izvrsnost, kontinuirane inovacije i investicije, multidisciplinarnost sadržaja i usluge najvišeg kvaliteta.

“Na ovaj način je prestižna nagrada oslikala vrijednosti Karisme, koje podrazumijevaju: inovativnost u hospitality industriji, brigu o zaposlenima i očuvanju životne sredine, te konstantno praćenje trendova i želja gostiju i to kroz kreiranje jedinstvenog ugođaja za korisnika”, saopštili su iz kompanije.

Ovom nagradom Karisma Hotels Adriatic kruniše sezonu u kojoj je od maja mjeseca ove godine realizovala otvaranja Holiday Villages Montenegro i The Long Beach Hotel Montenegro u Ulcinju, te Allure Palazzi Kotor Bay by Karisma hotela u Kotoru.

“Uspjeh je tim vrijedniji uzevši u obzir da je sezona bila izuzetno dobra sa visokim procentima popunjenosti. Tako je u Ulcinju, u sklopu hotela Holiday Villages Montenegro i The Long Beach Hotel Montenegro, od maja do oktobra, boravilo 93623 gosta. Ovaj podatak govori o istinski produženoj i obnovljenoj turističkoj sezoni u najjužnijem gradu Crne Gore. S punim pravom može se reći da se sad na Ulcinj gleda kao na međunarodno poznatu destinaciju. Istakao se i hotel Wind Rose u Dobroj Vodi, u Opštini Bar, sjajnim rezultatima tokom ljeta,  dostigavši popunjenost kapaciteta preko 90% u julu i avgustu, dok u oktobru pretenduje da dostigne popunjenost i do 70% kapaciteta, što je jasan dokaz o uspjehu u nastojanju Karisme da produži trajanje sezone”, kažu iz kompanije-

Podatak od preko 340 letova iz Zapadne Evrope, do internacionalnog aerodroma u Podgorici, koje je u saradnji sa svojim strateškim partnerom TUI-ijem, realizovala Karisma Hotels & Resorts grupacija ovog ljeta, govori o tome koliko Crna Gora postaje popularna destinacija kod zapadnoevropskih turista, što je Karisma i najavila pri svom dolasku u Crnu Goru.

Karisma Hotels & ResortsGeneralne informacije

 Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svijetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspješno posluje i poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u ponudi odmora sa fokusom na kompletan ugođaj svojim gostima.

 Karisma u svom portfoliu ima 32 hotela i posluje u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Srbiji, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji. Karisma ima poslovnu strategiju i filozofiju potpuno orijentisanu na svoje goste i inovativnim konceptima se izdvaja od konkurencije, o čemu svjedoče prvenstveno zadovoljni gosti, ali i brojne nagrade i priznanja poput prestižne AAA 4 Diamonds. Takođe, hoteli Grupacije su redovno na najcjenjenijim listama poput Forbesove liste Top 10 hotela, zatim listama Conde Nast Traveller, Trip Advisor, Wine Spectator Award of Excellence, a ključnu snagu Karisme čini njeni zaposleni, što je vrjednovano činjenicom da je Grupacija seritifikovana i nalazi se na listi Great Place to Work”. U oblasti održivog razvoja Karisma se ponosi inicijativama koje realizuje, čemu svjedoče nagrade i sertifikati poput Green Globe, Travelife Gold Award i brojni drugi.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *