Info dan: Regionalna agenda za investicije (RIRA)

Institut za preduzetništvo i ekonomski razvoj (IPER) iz Podgorice, kao partner Centra za istraživanje i kreiranje politika iz Skoplja, poziva Vas na okrugli sto “Info dan – Regionalna agenda za investicije (RIRA)” koji će se održati u četvrtak, 20. septembra, od 10:00 do 11:30 časova, u Podgorici, hotel Podgorica (ulica Svetlane Kane Radević 1). 

Info dan se organizuje u okviru projekta ‘Uspostavljanje dijaloga o regionalnoj agendi za investicije među vladinim institucijama, privatnim sektorom i organizacijama civilnog društva’, a podržan je od strane Savjeta za regionalnu saradnju (RCC).

Projekat se realizuje u šest ekonomija zapadnog Balkana i ima za cilj da uključi sve zainteresovane strane u program regionalne politike za investicije. Regionalna agenda za investicije (RIRA) jedan je od četiri stuba višegodišnjeg plana za stvaranje regionalne ekonomske zone i povezan je sa evropskom integracijom Zapadnog Balkana, implementacijom CEFTA sporazuma i Strategijom 2020 za jugoistočnu Evropu.

Prezentaciju o RIRA agendi održaće predstavnici Ministarstva ekonomije, a iskustva sa strane privatnog sektora i investitora podijeliće sa prisutnima predstavnici Privredne komore Crne Gore i Savjeta stranih investitora u Crnoj Gori.

Popunjavanjem linka https://goo.gl/forms/qRsIXwxlyJfgZHtJ2 potvrđujete Vaše prisustvo na okruglom stolu. Ukoliko ste zainteresovani za uključivanje u aktivnosti izgradnje kapaciteta i dijalogu RIRA, molimo Vas da popunite i drugi dio upitnika..

Check Also

Naslovne strane dnevnih novina za 17. februar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *