Brussels Airlines: Povratna karta Tivat – Brisel 130 eura

1 komentar

Slijetanjem aviona airbus A320 kompanije Brussels Airlines na tivatski aerodrom juče je zvanično otvorena sezonska aviolinija Brisel – Tivat.

Vodeća belgijska aviokompanija Brussels Airlines, koja je dio Lufthansa grupe, povezaće jednom sedmično Tivat sa Briselom, a povratna karta koštaće 130 eura. Avioni će svake srijede polijetati iz Brisela u 14.55 časova, a u Tivat slijetati u 17.10. Povratak je predviđen u 18 sati, a dolazak u Brisel u 20.25.

“Novom linijom Brussels Airlines omogućava putnicima iz Crne Gore, ne samo direktnu vezu za Brisel, nego i dalje veze preko Brisela u istom danu za mnoge evropske destinacije unutar svoje evropske mreže letova”, kazao je Peter Pullem viši direktor prodaje za centralnu, istočnu i jugoistočnu Evropu u Lufthansa grupi.

Letovi iz Brisela su skoro u potunosti prodati od strane turističkih operatera, čime se potvrđuje sve veća zainteresovanost turista za Crnu Goru.

Prema riječima direktora Aerodroma Crne Gore Danila Orlandića, vrata ove kompanije su uvijek otvorena za razgovore o novim linijama.

“Što se tiče linije Brisel – Tivat siguran sam da će biti jako uspješna, s obzirom na naša dobra iskustva sa linijom BriselPodgorica”, istakao je Orlandić, naglasivši da će na oba aerodroma do kraja godine opslužiti oko 2,5 miliona putnika.

“To će mnogo značiti za našu državu i sve koji su u lancu turističke privrede. Do početka maja, u odnosu na isti period prošle godine, imali smo 65.000 putnika više”, naglasio je Orlandić.

Otvaranjem ove linije Tivat je postao jedna od pet destinacija u regionu do kojih Brussels Airlines leti iz Brisela.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *