Startup kamp u Skopju otvoren za crnogorske timove

Dodajte komentar

Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis stacioniran u Nikšiću, objavio je poziv za startapove iz Crne Gore da se prijave za Startup kamp u Skoplju koji organizuje njemačka agencija za saardnju i razvoj (GIZ) 18. i 19. aprila, objavljeno je na zvaničnoj web stranici.

Startup Kamp će se, kako navode, održati u sklopu Digitalnog samita, a startapovi koji budu učestvovali dobiće priliku da prisustvuju radionici sa Maksom Gurvicom (Max Gurvits), investitorom koji veoma dobro poznaje region i ima odličnu mrežu poslovnih anđela, investitora i sl.

Osim toga, startapovi će učestvovati i na pitching takmičenju gdje će jedan pobjednički startap biti nagrađen i predstavljen na vebsajtu Digitalnog samita.

Dodatno, startapovi će imati mogućnost da učestvuju u laboratoriji za otvorene inovacije i sarađuju sa velikim kompanijama, kao i da prisustvuju događajima na samitu i prisustvuju inspirativnim razgovorima.

Zainteresovani startapovi treba da ispune sljedeće kriterijume:

  • rad u digitalnom/tehnološkom polju,
  • znanje engleskog,
  • startap ne bi trebalo da je stariji od 5 godina,
  • prati postojeći biznis model,
  • proizvod mora biti inovativan,
  • idealno je da startapovi već imaju neke uspjehe (npr. broj preuzetih aplikacija, pobjeda na takmičenjima ili sl.),
  • idealno je da proizvod predstavlja nešto specifično za tržište WB6.

Tokom boravka na startup kamp u Skoplju timovima će biti obezbijeđen besplatan smještaj i prevoz.

Za više informacija, svi zainteresovani se mogu obratiti na mejl adresu [email protected] ili na broj telefona +387 33 957 500 i +387 62 99 15 53

Možes se zaključiti da je ovaj konkurs lijepa šansa za startape iz Crne Gore da steknu dodatno iskustvo i uspostave kontakte sa kolegama i investitorima iz regiona.

Startap kampovi su odlična prilika da se uz druženje i cjelodnevne programe ojačaju kapaciteti timova, kompanija i karakteristike proizvoda, kao i da se optimizuje pich deck i sama prezetntacija.

Zato redakcija Startapovanja poziva zainteresovane timove da se obavezno prijave za ovaj regionalni događaj i na najbolji mogući način iskoriste priliku da se afirmišu i etabliraju na regionalnoj startap sceni.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *