MARLEQ organizuje panel diskusiju: ,,Razvoj karijere u bankarstvu”

MARLEQ organizuje otvorenu panel diskusiju na temu ,,Razvoj karijere u bankarstvu”, u srijedu 21. marta u 19:00h,  u prostorijama M:tel digitalne fabrike.

Govornici na panelu su Tatjana Keković (Erste banka) i Nikola Radović (CKB banka).

Tatjana Keković je diplomirala na PMF-u u Podgorici. Karijeru je počela 1999. godine u mikrokreditnoj organizaciji kao savjetnik za klijente. Učestvovala je u transformaciji mikrokreditne organizacije u banku 2002. godine kada je preuzela ulogu menadžera ljudskih resursa. Na poziciji je direktorice službe ljudskih resursa Erste banke od 2008. godine. U svojoj karijeri se bavila i edukacijom i radila kao predavač i trener za Mikrofinansijski centar iz Poljske i UNDP. U toku svog dosadašnjeg rada uvela je programe unaprijeđenja organizacione kulture, sertifikacije zaposlenih, kao i plan karijere. Najponosnija je na to što je mama četvoro djece.

 

Nikola Radović je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Podgorici, a magistrirao je na Univerzitetu Tor Vergata u Rimu. Poslovnu karijeru počeo je 2011. godine u Crnogorskoj Komercijalnoj banci, u kojoj i danas radi. Nikola je mijenjao nekoliko sektora i pozicija u banci. Počeo je od pozicije meke naplate potraživanja, zatim odjeljenja za kartičarske proizvode, do pozicije za prodaju i distribuciju proizvoda na terenu. Kasnije je bio menadžer za odnose sa malim i srednjim preduzećima, dok trenutno pokriva poziciju analitičara u sektoru korporativnog kreditiranja banke. Strastveni je navijač Intera iz Milana.

Check Also

Turska potrošila više od 37 milijardi dolara na izbjeglice

Predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan izjavio je da Turska neće moći sama da se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *