MARLEQ organizuje panel diskusiju: ,,Razvoj karijere u bankarstvu”

Dodajte komentar

MARLEQ organizuje otvorenu panel diskusiju na temu ,,Razvoj karijere u bankarstvu”, u srijedu 21. marta u 19:00h,  u prostorijama M:tel digitalne fabrike.

Govornici na panelu su Tatjana Keković (Erste banka) i Nikola Radović (CKB banka).

Tatjana Keković je diplomirala na PMF-u u Podgorici. Karijeru je počela 1999. godine u mikrokreditnoj organizaciji kao savjetnik za klijente. Učestvovala je u transformaciji mikrokreditne organizacije u banku 2002. godine kada je preuzela ulogu menadžera ljudskih resursa. Na poziciji je direktorice službe ljudskih resursa Erste banke od 2008. godine. U svojoj karijeri se bavila i edukacijom i radila kao predavač i trener za Mikrofinansijski centar iz Poljske i UNDP. U toku svog dosadašnjeg rada uvela je programe unaprijeđenja organizacione kulture, sertifikacije zaposlenih, kao i plan karijere. Najponosnija je na to što je mama četvoro djece.

 

Nikola Radović je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Podgorici, a magistrirao je na Univerzitetu Tor Vergata u Rimu. Poslovnu karijeru počeo je 2011. godine u Crnogorskoj Komercijalnoj banci, u kojoj i danas radi. Nikola je mijenjao nekoliko sektora i pozicija u banci. Počeo je od pozicije meke naplate potraživanja, zatim odjeljenja za kartičarske proizvode, do pozicije za prodaju i distribuciju proizvoda na terenu. Kasnije je bio menadžer za odnose sa malim i srednjim preduzećima, dok trenutno pokriva poziciju analitičara u sektoru korporativnog kreditiranja banke. Strastveni je navijač Intera iz Milana.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *