Novi brend Xiaomi predstavljen u Telekomu

Dodajte komentar

U Crnogorskom Telekomu danas predstavljen novi brend mobilnih uređaja Xiaomi (Šaomi). Xiaomi se nalazi među pet vodećih proizvođača pametnih telefona u svijetu. Zahvaljujući inovacijama, poboljšanju kvaliteta usluga i povoljnim cijenama, Xiaomi je zabilježio rast prodaje za 74,5% u 2017. godini.

Xiaomi uređaji su prepoznati po modernom dizajnu i vrhunskim performansama, a korisnicima Crnogorskog Telekoma dostupni su modeli: Mi A1, Redmi Note 5A i Mi MIX 2.

Crnogorski Telekom prati svjetske trendove i nastoji da svojim korisnicima uvijek pruži novine posebno kada je riječ o uređajima. Tako je i ovaj put predstavljen najbrže rastući brend mobilnih telefona Xiaomi, koji će obradovati mnoge korisnike, kako svojim izuzetnim performansama, tako i vrlo pristupačnim cijenama.

Više o modelima i uslovima kupovine:

Mi A1 model sa dvostrukom kamerom od 12 megapiksela i 2 x optičkim zumom omogućava korisnicima savršene fotografije. Uredjaj vrhunskog dizajna, nevjerovatno tanak i zaobljenih ivica daje osjećaj da u potpunosti odgovara ruci. Full HD ekran od 5,5 inča, Octa-core Snapdragon 625 processor, 64GB interne memorije i 4GB radne memorije, samo su neke od karakteristika modela koji će korisnicima Telekoma biti dostupan po cijeni od 11,90 eura mjesečno na 24 rate, ili po cijeni od 1 do 199 eura u zavisnosti od paketa koji korisnik odabere.

Redmi Note 5A – Veliki HD ekran dijagonale 5,5 inča savršen je za pregledanje medija, dok ga Corning® Gorilla® staklo čini nevjerojatno otpornim na slučajne ogrebotine. Zahvaljujući zadnjoj kameri od 13 MP koja koristi PDAF za brzo fokusiranje, snimajte jasne i živopisne fotografije. Quad-core Snapdragon 435 procesor, 16GB interne memorije i 2GB radne memorije čine ga jednim od najaktraktivnijih modela na tržištu.

Uredjaj je dostupan korisnicima Crnogorskog Telekoma po cijeni od 1 do 69 eura uz odgovarajući paket i dužinu trajanja ugovora. Ukoliko se korisnik opredijeli za opciju plaćanja na rate, cijena je 5,90 eura mjesečno, uz ugovor na 24 mjeseca.

Mi MIX 2 model donosi prikaz preko cijelog ekrana i keramičko kućište. Na gornjem dijelu ekrana sakriven je ultrazvučni senzor, dok se mala prednja kamera uklapa u dizajn sa novim crnim premazom oko sočiva. Mi MIX 2 čini posebnom lijepim keramička zadnja strana visokog sjaja, koja glatko prelazi u aluminijski okvir.

Keramika korištena na Mi MIX 2 je po mjeri tvrdoće odmah ispod dijamanta što garantuje dugo korišćenje uređaja bez ogrebotina i narušavanja izgleda. Uređaj Mi MIX 2 dolazi sa procesorom Snapdragon 835, 64GB interne memorije i 6GB radne memorije, kao i baterijom visokog kapaciteta 3400 mAh i opcijom brzog punjena treće generacije.

Mi MIX 2 dostupan je po cijeni od 25,90 eura mjesečno na 24 rate, ili po cijeni od 1 do 499 eura uz odgovarajući paket.

Kupovinom Xiaomi uređaja, korisnici dobijaju na poklon selfi štap (akcija traje do isteka zaliha).

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *