Pobijedite u igri Montecrypto i osvojite bitcoin (video)

Ako rado rješavate zagonetke i voljeli biste da osvojite bitcoin, možda će vam biti interesantna nova igra koja će se sjutra pojaviti na Steam online platformi za igranje.

Montecrypto: The Bitcoin Enigma igra koju je razvio nezavisni developerski studio, Gem Rose Collective, prvom uspješnom igraču poklanja jedan bitcoin kao nagradu.

Riječ je o nizu navodno izuzetno teških mozgalica koje se rješavaju iz perspektive prvog lica, a cijela igra ostavlja utisak velike potrage za skrivenim blagom. Na kraju, logično, slijedi i bogata nagrada za onoga (ali samo onoga) koji prvi riješi sve zagonetke.

Igrač koji prvi uspješno pronikne u tajne svih zagonetki kao nagradu od developera ove igre će dobiti jedan bitcoin, čija se vrijednost ovih dana kreće oko 10.000 dolara. S obzirom na to da će igra koštati tek 1,99 dolara, čini se kao dobra investicija koja će se nekome zaista isplatiti.

Kako bi riješio “bitcoin enigmu” igrač ulazi u lavirint sa 24 zagonetke, a zanimljivost se krije i u tome da će igrači po lavirintu moći da ostavljaju tragove jedni drugima, prave da im pomognu u rješavanju mozgalica, ili pak lažne da ih navedu na pogrešan put.

Na kraju će konačno rješenje zagonetke srećnom igraču ponuditi alat za preuzimanje lozinki, a koje služe za otključavanje wallet-a sa nagradom. Jednom kad neko zgrabi ponuđeni bitcoin, igra je gotova, kažu njeni autori.

Ekonomski.net

Check Also

Agencije uveliko reklamiraju Vladin ekonomski program za sticanje crnogorskog pasoša

Iako Vlada još nije formirala agenciju koja će upravljati programom ekonomskog državljanstva, nekoliko inostranih firmi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *