“Karisma Career Day” u Ulcinju

Dodajte komentar
Opština Ulcinj i hotelska kompanija Karisma Hotels Adriatic Montenegro organizovaće Career Day u Ulcinju za sve zaintersovane građane opštine Ulcinj koji žele naći zaposlenje u ovoj renomiranoj svjetskoj kompaniji.
Karisma Career Day održaće se 2. februara 2018. godine u velikoj sali Skupštine Opštine Ulcinj u 10 časova.

Kao što je javnost ranije upoznata, za prvu fazu Holiday Village Montenegro na Velikoj plaži, kapaciteta 257 soba, ima potrebe za oko 200 zaposlenih raznih profila.

Po riječima predstavnika kompanije, praktično sve radne pozicije su otvorene, od početnih do rukovodećih. Zanimljivo je naglasiti da za većinu profila nije neophodno ranije iskustvo već će potrebni treninzi biti organizovani u samoj kompaniji.

Prezentacija će biti interaktivne prirode, predstavnici komapanije će zainteresovanim građanima predstaviti potrebe za zapošljavanjem, njihove profile, školsku spremu, vrijeme trajanja radnog odnosa, mogućnost obuke, finansijske uslove i sve druge neophodne podatke, kako bi naši građani dobili potpunu sliku i eventualno postave pitanja. Građanima će takođe će biti omogućeno neposredno dostavljanje CV-a.

Karisma Hotels Adriatic Montenegro je od najbrže rastućih hotelskih grupacija u region. Snaga Karisminog brenda ogleda se i u kvalitetu njenih preko 10.000 zaposlenih u 7 zemalja svijeta, uključujući i Crnu Goru. Karisma je nosilac jednog od najznačajnijih priznanja iz oblasti radnih odnosa “Great Place To Work” sertifikata koji dodeljuje tijelo koje prati i podržava razvitak korporativne kulture preko 40 godina, što potvrđuje Karismin status kao jednog od vodećih poslodavaca u sferi turizma i ugostiteljstva na globalnom nivou.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *