Najveća blockchain konferencije u ovom dijelu Evrope u Rovinju

Ove subote, 14.10., u Rovinju će se održati najveća blockchain konferencija u regiji, a koja će okupiti veliki broj govornika koji su vrhunski poznavaoci te brzorastuće tehnologije.

Posljednjih nekoliko godina svjedoci smo sve većeg porasta vijesti o blockchainu, jednoj od glavnih tehnologija na kojoj se temelje kriptovalute poput Bitcoina i Ethereuma. Najprogresivnije EU i svjetske države prigrlile su blockchain tehnologiju, najveće svjetske kompanije kao Microstoft, ORACLE, IBM itd. razvijaju svoje blockchain projekte.

25+ vrhunskih govornika o blockchainu

Blockchain Adria dovodi mnoga poznata imena, kako iz regije, tako i iz cijeloga svijeta. Među više od 25 govornika su Tadej Slapnik (Državni sekretar Republike Slovenije), Anton Golub (suosnivač Lykkea), Ivan Bjelajac (Operativni direktor u GoDaddy Srbija), Danny Goh (Nexus FrontierTech), Terence Tse (professor na COTRUGLI Business School i Nexus FrontierTech), Nikola Jokić (Krypto Investment Partners), Daniel Dabek (osnivač Safexa), Anita Gupta (CMO Kryptoblocks). Agendu konferencije možete pogledati ovdje.

Zašto doći?

Ako želite da ostanete u trendu i saznate nešto više oko ove brzorastuće tehnologije koja će čini se obuhvatiti sve industrije, naučiti nešto o njoj, upoznati najuticajnije ljude te one koji su već ostvarili značajne rezultate u blockchainu, posjetite Blockchain Adria konferenciju. Prijaviti se možete ovdje.

Check Also

Austrijske banke odobrenim kreditima probijaju rekorde, najviše se traže za nekretnine

Austrijske banke su prošle godine znatno povećale poslove sa kreditima sa domaćim preduzećima i privatnim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *