Ovako izgleda vila koja košta milijardu eura

Dodajte komentar

Sa cijenom od milijardu eura, ova vila je najskuplja koju smo do sada vidjeli, a njena lokacija je vjerovatno najbolja koja vam može pasti na pamet. Nazvana Le Cedres, ova veličanstvena vila smještena je u Sen Žin Kap Feratu, odnosno između Nice i Monaka. Ima li šta bolje? Ovaj dio svijeta poznat je kao igralište za bogate i poznate, a vila o kojoj govorimo je nekada bila u posjedu belgijskog kralja Leopolda II.

Ona ima deset spavaćih soba, balsku salu, konsijerža, kapelu i staje za do trideset konja. Takođe, tu su i bazen dužine pedeset metara i trideset pet hektara zemlje sa uređenim travnjacima i dvadeset staklenika, sa kolekcijom od oko 15.000 rijetkih biljaka, o kojima petnaest baštovana vodi računa.

Inače, ova vila je nekada bila u vlasništvu Suzane Marnie-Lapostole, koja je dio Grand Marnie dinastije. Po cijeni od milijardu eura dobijate i neke veoma poznate susjede, poput kompozitora Endjua Lojd Vebera i tehnološkog tajkuna Pola Alena, ali, kao da je to uopšte bitno kada se nalazite okruženi prirodnom ljepotom…

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *