Vladimir Vulić na TEDxZagreb: Tri savjeta za biznis u šortsu

1 komentar

Najveći TEDx događaj u regionu, TEDxZagreb, održan je 15. maja u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog i okupio je više od hiljadu entuzijasta. Na ovogodišnjem događaju, organizovanom pod nazivom „BUILD.FUTURE.NOW.“, dvadeset odabranih pojedinaca je ispričalo svoje priče o tome kako su pozitivnim pristupom prema svijetu i životu uspjeli da ostvare svoje snove i tako izgradili temelje za bolju budućnost.

Vladimir Vulić, kao jedini Crnogorac na TEDxZagreb, predstavio se govorom pod naslovom “Tri savjeta za biznis u šortsu”, u kojem je govorio o prednostima savremenog načina rada na daljinu i ponudio savjete za vođenje uspješnih timova.

Vladimir Vulić,  suosnivač NVO Digitalizuj.me redovan je predavač na konferencijama i korporativnim događajima. Teme o kojima govori su biznis strategija, liderstvo, upravljanje inovacijama i promjenama, preduzetništvo i društveni mediji. Programski je direktor konferencije Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi. Ima i 12 godina iskustva kao predavač Strategijskog menadžmenta na Ekonomskom fakultetu Podgorica.

Govorio je na konferencijama u više od 10 država širom svijeta, od Perua do Poljske, a poznat je po dinamičnom i zabavnom stilu prezentovanja.

Bio je TEDx govornik dva puta, uključujući i govor na TEDx Zagreb pred 1.000 učesnika.

U nastavku odgledajte video sa TEDx-a i poslušajte Vanjin bonus savjet.

 

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • Bravo. Svaka cast iako su braca Vulic vrijedniji i od ukupnog koncepta TED-a, malo zagubljenog u laznom elitizmu.
    Ali, jeste lekcija traljavoj Ekonomiji, odakle su sjajnu bracu izbacili zbog nekakvih smijesnih procedura oko partijskih akademskih titula.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *