Podrška IRF ženama u biznisu

Dodajte komentar

Predsjendik Od IRF-a dr Zoran Vukčević je sa svojim saradnicima obišao korisnika kreditne podrške, preduzeće “Nana & Iva” doo Pljevlja, g-đu Nadu Petrovsku, koja je svoju djelatnost iz Pljevalja proširila I na tržište u Podgorici. Od skoro otvoren novi objekat “Nana & Iva” nalazi se, na Starom aerodoromu, bulevar Veljka Vlahovića lamela c2.

Preduzeće se bavi proizvodnjom ručno pletenih I vezenih tkanina, a u objektu se pored gotovih proizvoda koji se ručno izrađuju po porudžbi , mogu naći i materijali koji se koriste za ou djelatnost. Investiciono- razvojni fond je ovaj uspješno realizovan projekat, podržao sa 60.000 €.

Ovo je jedan primjer uspješne žene u biznisu, koja je svoju djelatnost započetu u Pljevljima proširila i na tržište Podgorice, pa je omogućeno da se ljudski potencjali sa sjevera valorizuju , odnosno omogućeno je ženama da pletu I obezbijede sebi platu.

IRF će i u narednom periodu podržavati ovakve primjere, žene u biznisu koje znaju što hoće, uporne, koje imaju potrebno znanje i svojim znanjem omogućavaju nekim drugim ženama da zarade.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *