Hipotekarna banka: Nagradna igra za korisnike viza kartica

Dodajte komentar

Hipotekarna banka nagrađuje svoje klijente, fizička lica, koji su korisnici VISA kartica: Relax, Sprint, Gift, Classic i Gold ili koji u periodu od 18. aprila do 18. maja to i postanu.

“Tri korisnika sa najvećim brojem transakcija VISA karticama Hipotekarne banke dobijaju na poklon vaučere u vrijednosti 1.000 eura za putovanje po sopstvenoj želji i saputnikom/cima po želji, uz Visa gift karticu sa uplaćenih 500 eura za trošenje po sopstvenom nahođenju. Hipotekarna banka obezbjeđuje i deset dodatnih nagrada, Visa gift kartica sa uplaćenih 100 eura. Najveći broj transankcija dobija se sabiranjem transakcija (kupovina) obavljenih putem POS terminala i Interneta, po svim karticama korisnika VISA kartica Hipotekarne banke (Sprint, Relax, Gift, Electron, Classic i Gold), bez obzira na visinu iznosa transakcija. Napominjemo da se podizanje novca preko bankomata ne računa u broj transakcija”, saopšteno je iz Hipotekarne banke.

 

Proglašenja dobitnika:

•    Prvo proglašenje: 28.aprila za korisnika koji bude imao najveći broj transakcija u periodu od 18. – 27. aprila

•    Drugo proglašenje: 8. maja za korisnika koji bude imao najveći broj transakcija u periodu od 18. aprila – 7. maja

•    Treće proglašenje: 18. maja za korisnika koji bude imao najveći broj transakcija u periodu od 18. aprila – 17. maja.

•    18. maja biće poznati i dobitnici dodatnih nagrada, 10 Visa gift kartica sa uplaćenih 100 eura za najveći broj transakcija u periodu 18. aprila  do17. maja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *