Porto Montenegro i hotel Regent traže preko 200 sezonskih radnika

Dodajte komentar

Kompanija Adriatic Marinas – Porto Montenegro i hotel Regent Porto Montenegro zaposliće tokom ljeta preko 200 sezonskih radnika na projektu luksuznog nautičkog naselja i marine za superjahte Porto Montenegro, kao i prvog hotela sa pet zvjezdica u Tivtu.

Kompanija Adriatic Marinas ove godine ima preko 100 otvorenih radnih mjesta u različitim sektorima.

“Tražimo recepcionere, dokere, asistente za jahte, skipere, asistente u Muzeju, tehničare i baštovane, supervizore restorana, konobare, barmene, konsijerž asistente i slično. Takođe, uvijek smo otvoreni i za upoznavanje ljudi specifičnih zanimanja, kao što su elektroinženjeri, građevinski inženjeri i arhitekte. Od kandidata očekujemo, prije svega entuzijazam, odgovornost i posvećenost radnim obavezama, kao i spremnost na timski rad, kako bi našim klijentima pružali usluge izuzetnog kvaliteta, a koje su temelj našeg kontinuiranog uspjeha. Takođe, cijenimo i posebno uvažavamo pređašnje iskustvo, stručna znanja i vještine, kao i poznavanje engleskog i drugih stranih jezika”, istakla je menadžerka za ljudske resurse u kompaniji Adriatic Marinas Sandra Kapičić. 

Hotel Regent Porto Montenegro ove godine zapošljava veliki broj sezonskih radnika, zbog otvaranja novog savremenog dodatka hotelu – Regent Pool Club rezidencija.

“Trenutno imamo 120 otvorenih sezonskih pozicicija,od kojih najviše u Sektoru hrane i pića i Sektoru domaćinstva, a zatim u Sektoru Recepcije, Tehničke podrške i Spa centra. Prilikom selekcije kandidata koji ce na kraju biti zaposleni kod nas, jako nam je vazno njihovo profesionalno iskustvo i znanje, tehničke vjestine, poznavanje stranih jezika, a ono sto posebno cijenimo jeste njihov odnos prema poslu i posvećenost, efikasno usvajanje novih znanja i standarda usluge, zdrava ambicija i želja za pružanjem ličnog maksimuma, i na kraju, ono sto je nama najvažnije – posvećenost gostu”, kazala je Žana Zeković, menadžerka za ljudske resurse u hotelu Regent Porto Montenegro.

Oba poslodavca koji matično djeluju na projektu marine za superjahte i nautičkog naselja Porto Montenegro, ulažu mnogo napora u edukaciju zaposlenih.Zbog otvaranja kompleksa Regent Pool Club rezidencija, veliki broj ovogodisnjih sezonaca će biti angažovan i nakon sezone.

Analitika

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *