Turistička ponuda Crne Gore na turističkoj berzi u Berlinu

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma, lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom, predstaviće crnogorsku turističku ponudu na najvećoj turističkoj berzi u Evropi – ITB 2017, koja se od 8. do 12. marta održava u Berlinu.

Delegaciju Crne Gore predvode direktorica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Željka Radak-Kukavičić i savjetnica ministra održivog razvoja i turizma Nada Pavićević, koje će se tokom sajma sastati sa predstavnicima turističkog i privrednog sektora Njemačke, turoperatorima i medijima.

Na crnogorskom štandu svoju ponudu predstaviće lokalne turističke organizacije Bara, Budve, Herceg Novog, Kotora, Podgorice, Tivta i Ulcinja, hotelske kompanije „Beppler & Jacobson Montenegro“, te hotelske grupe „Budvanska rivijera“ i „Montenegro Stars“, hoteli „The Queen of Montenegro“, „CentreVille Hotel & Experiences“, „Regent Porto Montenegro“, kao i Lipska pećina, Nacionalni parkovi Crne Gore i nacionalni avioprevoznik „Montenegro Airlines“. Predstavljanje na tržištu Njemačke je od posebnog značaja za našu destinaiju obzirom da se radi o jednom od najvećih emitivnih tržišta sa preko 60 miliona turista godišnje – navode iz NTO.

Prema informacijama organizatora, ITB Berlin 2017 okupiće više od 180.000 posjetilaca, od čega je 120.000 profesionalaca iz oblasti turizma, kao i više od 10.000 izlagača iz 187 zemalja, što pokazuje da je riječ o ključnoj berzi za upoznavanje sa novim trendovima i razvojem tržišta, koja predstavlja odličnu priliku za susret poslovnih partnera i ugovaranje poslova.

Check Also

Uspješna poslovna 2017. godina za GRAWE osiguranje

GRAWE osiguranje a.d. Podgorica objavilo je rezultate poslovanja za najuspješniju poslovnu godinu tokom trinaest godina …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *