Telekom proširio portfolio usluga za poslovne korisnike

Dodajte komentar

Telekom je proširio portfolio usluga za poslovne korisnike uvođenjem Microsoft Office 365 paketa, koji omogućavaju veći stepen produktivnosti za svakodnevno poslovanje. Paketi uključuju standardne programe kao što su Word, Excel, Powerpoint, Outlook itd. i omogućava korisnicima da im pristupaju sa svih uređaja, bilo kad i bilo gdje.

Nova usluga nudi i mogućnost rada više osoba na istom dokumentu što dodatno ubrzava poslovanje jer korisnik ne mora trošiti vrijeme na slanje dokumenata mail-om ili preko USB-a. Korisnik dokument može učiniti dostupnim online na jednom mjestu (SharePoint), što će omogućiti da ga više osoba uređuje istovremeno. Takođe, u okviru pojedinih paketa Office-a 365, korisnicima je na raspolaganju i Skype for Business, koji dodatno unapređuje iskustvo videokonferencije.

Raduje nas što smo u mogućnosti da korisnicima ponudimo rješenja koja unapređuju i olakšavaju svakodnevno poslovanje. Office 365 namijenjen je svim poslovnim korisnicima koji žele dodatno poboljšati produktivnost u firmi, kao i unaprijediti saradnju sa svojim klijentima. Naša stategija se bazira na konstantnom unapređenju usluga, tehnološkom razvoju,  i implementaciji inovacija zajedno sa renomiranim partnerima radi većeg zadovoljstva korisnika. Odličan primjer za to su upravo novi Microsoft paketi“, kazao je  Dušan Banović, dirktor za poslovni segment u Crnogorskom Telekomu.

Usluga ima dvije glavne komponente koje su različito zastupljene u pojedinim paketima – klasične desktop programe koji se instaliraju lokalno na računaru, kao i internetske verzije pojedinih programa.

Idealni paket je onaj koji u sebi sadrži obje komponente, jer korisnicima omogućava najveći stepen produktivnosti, kako bi mogli iskoristiti sve prednosti usluga. To konkretno znači da npr. dokument koji ste izradili u Excel-u ili prezentaciju u PowerPoint-u možete upload-ovati na SharePoint (internetska aplikacija), što će vam omogućiti da tom dokumentu pristupate s bilo kojeg mjesta, bilo kada“, izjavio je Oliver Obradović, izvršni direktor Microsoft-a u Crnoj Gori.

Jedna od prednosti je i licenca koja se plaća u mjesečnim naknadama, a ne cijelu godinu unaprijed. Cijena naknada se kreće od 4,99 do 11,99 eura (bez PDV-a), zavisno od paketa koji korisnik odabere.

Detalji o novim paketima dostupni su na https://telekom.me/poslovni-office-365.nspx

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *