M:tel: Neograničena komunikacija dvije godine i dva telefona za 14.99 eura

Dodajte komentar

Za 14.99 eura korisnici postpaid paketa Odaberi više 8.9 dobijaju: 2 telefona i 2 postpaid kartice sa besplatnom međusobnom komunikacijom dvije godine. Telefoni u ovoj ponudi su Alcatel 5015D Pop 3 i Alcatel 1052, saopšteno je Portalu Analitika iz m:tela.

Ova ponuda važi za sve nove i postojeće korisnike Odaberi više 8,9 paketa, kojima je istekla ugovorna obaveza, a koji obnove ugovornu obavezu na 24 mjeseca u promotivnom periodu.

Prilikom potpisivanja postpaid ugovora korisnik dobija dvije postpaid kartice, koje imaju besplatnu međusobnu komunikaciju u narednih 24 mjeseca. Prva kartica će imati i 5.000 minuta ka m:tel 068 mreži, neograničen Internet pristup i resurse ka ostalim mobilnim mrežama u Crnoj Gori. Druga kartica je m:tel one sa mjesečnom pretplatom od 0 eura. Novi korisnici plaćaju šest eura za aktivaciju postpaid usluge za prvu karticu, dok je aktivacija postpaid usluge za drugu karticu besplatna. Akcija traje do isteka zaliha. Minuti iz ove ponude ne važe za pozive ka specijalnim brojevima, kao ni za pozive dok se korisnik nalazi u romingu”, kazali su iz m:tela-a.

Više informacija o akciji i cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na  Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, na korporativnom sajtu  www.mtel.me,  kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *